Autobedrijf Harold Arendsen

De Bekleding specialist bekleedt alles wat rijdt en vaart

Zo gauw hij begint te praten over zijn bedrijf, beginnen z’n ogen te stralen. Ondernemer Jeroen Megens maakte van zijn passie zijn werk: het bekleden van auto’s. Zijn bedrijf ‘de Bekleding specialist’ aan de Westerbroekstraat in Gaanderen floreert al sinds 1986.


“Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van gerestaureerde, klassieke auto’s. Die her-bekleden we met het originele binnenmateriaal, of anders: naar wens van de klant. Het interieur, vloederbedekkingen, dakhemels, dashboarden, deurplaten. Alles.”
“De meeste mensen kiezen voor leer. Dat doen we niet alleen voor particulieren. Maar ook voor de auto’s van bekende bedrijven als DAGO en Wensink. Bestuurders die hele dag op de weg zitten willen graag een goeie, comfortabele zitting. Dan is en blijft leer onder alle omstandigheden gewoon het fijnste materiaal. Stoelverwarming er desgewenst in: ook dat regelen wij graag. Behalve auto’s bekleden wij campers en boten. Van binnen maken wij het weer helemaal fris. Als nieuw.”

De passie van Megens startte bij het bekleden van bankstellen. “Samen met een compagnon kochten we jaren geleden over de grens zoveel mogelijk oude bankstellen op. Vervolgens voorzagen we die van nieuwe bekleding. Die bankjes zagen er daarna uit om van te watertanden. Dat was goede handel”, lacht Megens.

“Toen mijn compagnon in 2012 overleed, waren oude banken nergens meer te vinden. Toen ben ik zelfstandig verder gegaan in de autobekleding. Autobedrijf Andriessen in Terborg werd direct een vaste klant. Zo is het balletje gaan rollen. En inmiddels zijn we zover dat we ook de wereldberoemde play-seats van Fernando Smit mogen bekleden. Dus, stilzitten: nee. Da’s niks voor ons.”

Ga voor meer informatie over de bekleding specialist naar de site: www.bekledingspecialist.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *