mijn cave

De Blauwe Parel van Robert Thijssen uit Doetinchem 

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers. Met deze keer een pareltje Robert Thijssen uit Doetinchem!

Oppervlakte: 16 m²

Trots op:
“Mijn bar! Daar ligt voor ongeveer 35 euro aan centjes op geplakt en vervolgens afgelakt met bootlak. Dit doet prachtig en warm aan. Het is een uit de hand gelopen hobby en het mooiste is dat alle inrichting grotendeels uit de kringloop komt of via internet opgespoord en aangeschaft.  Er is stroom en water aan en afvoer en dus compleet functionerend. Trots op!!” vertelt Robert.

Verdere info:
“De cave staat er nu ongeveer 15 jaar en is vanaf begin ook met die bedoeling aangeschaft. Mijn schoonvader heeft destijds het bouwsel vanaf bouwpakket opgebouwd. Er ligt zelfs een donkere houten cafévloer in!De kleuren zijn hoofdzakelijk donker bruin gecombineerd met veel rood en koper. Dat is hoe volgens mij de hele situatie veranderd naar gezellig en warm. We gebruiken de ruimte de laatste jaren om af en toe gezellig met het aantal toegestane vrienden een biertje te drinken en toch ondanks alle beperkingen die ouderwetse kroeggezelligheid te voelen” vult Robert Thijssen aan.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *