De cave van Jesse uit Doetinchem

De cave van Jesse uit Doetinchem

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers. Met deze keer de cave van Jesse uit Doetinchem!

Oppervlakte: ca. 12m2 (maar uit te breiden naar 24m2)

Trots op: “Het is vanaf mijn 16e een droom geweest (toen ben ik ook begonnen met spullen verzamelen) en deze heb ik nu eindelijk kunnen realiseren. In de zomer van 2021 heb ik de overkapping via marktplaats gekocht. Deze heb ik samen met mijn vriendin gedemonteerd en in de achtertuin opgebouwd. Omdat alles open was, hebben wij hout gekocht en er een cave van gemaakt die zowel open als dicht kan. Velen hadden niet verwacht dat het zo’n mooie cave zou worden” vertelt Jesse. 

Verdere info: “De cave is normaal 3,5 bij 3,5 meter. Doordat ik de tussenwanden eruit kan halen, kan ik het met nog eens 3,5 meter verlengen. Handig met verjaardagen en feestjes. Het open gedeelte hang ik dan met zeil dicht. De tussenwanden zitten er normaliter wel in zodat de cave knusser is en gezelliger oogt. Het wordt voornamelijk gebruikt om met een klein gezelschap voetbal, formule 1 en darts te kijken. Ook houden we regelmatig darttoernooitjes met de vrienden. Dit is ca. 1x in de 2 weken” vul Jesse aan.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *