Kasteel Vorden

De cave van Martin Hubers uit Aalten

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill ruimte uit van onze lezers. Deze keer is het de beurt aan Martin Hubers uit Aalten.

Oppervlakte: 15 m2

Martin is er trots op

“Ik heb deze cave in 2015 helemaal zelf in elkaar gezet en voor 90% gebruikte materialen gebruikt. De materialen werden overal vandaan gehaald en vervolgens is deze cave los uit de hand neergezet. Ik vond het vooral van belang dat het er niet te gelikt uit zou komen te zien.” Aldus Martin Hubers.

Verdere info

“Alles wat er in staat, hangt of ligt is bij elkaar gescharreld of heb ik gekregen. Sommige dingen hebben een emotionele waarde, zoals foto’s en shirt van overleden vrienden, entree kaarten van concerten die ik heb bezocht en oude nummerborden. Er wordt regelmatig gebruikt gemaakt van mijn cave, ook in de winter. Dan gaat de houtkachel aan en wordt er een blik knakworsten op de kachel opgewarmd. We drinken dan gezellig een biertje met vrienden en spelen een potje darts. Op de achtergrond altijd een muziekje aan. Meestal eindigen de avonden laat als we er zitten.”

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *