De cave van Nick en Pim uit Hengelo

nick en pim

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers. Met dit keer de cave van Nick en Pim uit Hengelo!

Oppervlakte: ± 42 m2

Trots op:
“We zijn nu ongeveer een jaar bezig geweest om de cave zo te maken zoals het nu is. Het is nog niet helemaal af, maar we zagen het echt als een leuk project en mooie bezigheid met vrienden” vertelt Nick.

Verdere info:
“Het is een tweemans project van Pim en mij geworden. Veel spullen hebben we her en der gekregen, maar ook dingen die we al thuis hadden liggen. We gebruiken de cave vooral als er iemand iets te vieren heeft en natuurlijk op zaterdagavond als iedereen tijd heeft. Met een bar, krukken, een eigen koffiecorner en biljarttafel voelt het erg compleet aan. Natuurlijk hebben we ook een kachel, zodat we er warmpjes bijzitten” aldus Nick.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *