Barink Badkamers

De charme van de Theepotwinkel Doetinchem

Doetinchem telt veel bijzondere speciaalzaken. De Theepotwinkel van Wim en Nora Varwijk is daar een goed voorbeeld van. Liefhebbers kunnen er hun hart ophalen. De zaak is een bezoek meer dan waard. “Thee is lekker en gezond”, benadrukken de eigenaren. Naast vele theesoorten bestaat het aanbod uit veel verschillende theepotten, theemutsen, serviesgoed, huishoudtextiel en koffiebonen. Ze zijn verkrijgbaar in de knusse winkel of online via www.detheepotwinkel.nl

Theeliefhebbers zijn er in overvloed, want wie houdt er niet van een verkwikkend glas thee?! De bereiding van thee is vrij eenvoudig en de variatie in smaak lijkt eindeloos. De juiste watertemperatuur, de juiste hoeveelheid, precies lang genoeg laten trekken en dan: genieten!

Onderscheidend

Bij de Theepotwinkel vind je thee in allerlei smaken en samenstellingen. “We verkopen meer dan 200 soorten”, vertelt Wim Varwijk in de gezellige zaak aan de Terborgseweg in Doetinchem. “Het gaat om onderscheidende thee die niet in de supermarkt verkrijgbaar is”, vult zijn vrouw Nora aan. Het assortiment bestaat uit een grote selectie van pure en gearomatiseerde zwarte, groene, witte, Matcha, Oolongthee of een moderne chai. Liever zonder cafeïne? Geen probleem, er is een grote verscheidenheid aan kruidenthee, vruchtenthee en Rooibos. Jaarlijks worden we gecontroleerd om te borgen dat biologisch bij de Theepotwinkel ook echt biologisch is.” 

Leuke theepotten, theemutsen en servies

Wie de winkel binnenstapt, kan er niet omheen: theepotten. Ze zijn er in alle soorten, maten, kleuren en vormen, allemaal met een verhaal. Het geeft de zaak charme. Met 340 theepotten op voorraad slaagt u altijd. Voor theemutsen vindt u de grootste collectie van Nederland die ook nog eens regelmatig wisselt. Bij de thee vind je passende accessoires zoals theefilters, theeblikjes, zeefjes en meer. Klanten komen uit het hele land en via internet gaan de spullen zelfs de hele wereld over. Maar dat is zeker nog niet alles. “We runnen een servieswinkel”, legt Nora Varwijk uit. Het serviesgoed is onder andere van exclusieve merken als Blond Amsterdam, Bunzlau Castle, Pip Studio en Bredemeijer.

Sinds vorige maand is Greengate, een bekend Deens merk, aan het assortiment toegevoegd. Op die manier valt er genoeg te kiezen en kun je zelf je servies samenstellen van ontbijt, via koffie of thee met cake tot chique diner. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het gewoon als pronkstuk neer te zetten. Verder kun je in de Theepotwinkel ook uitstekend terecht voor koffiebonen, biologische jam, chocolade, lekkernijen waaronder Dolci Baci koekjes en bijzondere cadeauartikelen zoals theebloemen en dozen die je ook naar eigen wens kunt invullen. Ook is er thee en koffie to go beschikbaar.

Contact

De openingstijden van de Theepotwinkel zijn: van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 16.30 uur. Voor meer informatie:

De Theepotwinkel

Terborgseweg 37

7001 GM Doetinchem

T    0314 395026

E    info@detheepotwinkel.nl

I     www.detheepotwinkel.nl

Facebook detheepotwinkel

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *