Hartje

De Dames van de leukste Zaken

MARISKA OOLHORST alias MIMAKKER FLEURIE

Ik ben miMakker Fleurie. miMakker betekent  “mijn Maatje”. Ik ben het maatje voor de bewoner met dementie en/of verstandelijke beperking. Bij wie taal (vaak) niet meer beschikbaar is. Als miMakker maak ik contact met mensen door middel van afstemming. Hierdoor een gelijkwaardige benadering en heeft de bewoner de regie. Fleurie hoeft niet alleen een glimlach, alle emoties mogen er zijn. Boos, bang, bedroefd en blij. Door deze manier van contact maken, van hart tot hart ontstaan de mooiste contactmomenten. Deze beschrijf ik in mijn blogs. Ik ben op meerdere locaties in de Achterhoek werkzaam. Fleurie komt graag bij je aan!

Mariska Oolhorst
miMakker Fleurie
06 42 55 87 18
mariskaoolhorst@gmail.com
LinkedIn: Mariska Oolhorst

Hartje

HENRIËTTE van KAPSALON WUESTENENK

“Mijn naam is Henriëtte Wuestenenk, 59 jaar en woonachtig in Hengelo (Gld). Ik was 17 jaar toen ik begon aan de kappersopleiding. Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende salons gewerkt om ervaring op te doen. Ik kom uit een kappersfamilie en heb een lange historie met onze salon, waar ik zelf nu al jaren werkzaam ben. – Ik behoor tot de 4e generatie en zelfs de 5e generatie is al werkzaam in onze salon. In mijn werk ben ik gedreven, het stilzitten heb ik niet uitgevonden! Mijn werk is belangrijk, maar ik geniet ook zeker van mijn vrijheid.”

Spalstraat 2 7255 AC Hengelo Gld.
Tel: 0575 46 12 87
W: www.kapsalonwuestenenk.nl

Hartje

MARIEKE en JOKE van DE SPEELWEIDE

Kinderopvang de Speelweide is inmiddels al ruim 18 jaar een begrip in Hengelo, Keijenborg en omstreken. Wij, moeder en dochter, zijn ronduit trots als al die vrolijke snoetjes lekker aan het spelen zijn. Kinderen mogen gewoon kind zijn, lekker spelen en vies worden horen daarbij, ook openheid, vertrouwen en respect zijn daarbij erg belangrijk, niet alleen voor het kind maar ook voor onszelf en het team. De grote buitenruimte, korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid is wat wij belangrijk vinden en waar wij voor staan.

Steenderenseweg 25 7255 KC Hengelo
Tel: 0575 46 53 51
W: www.despeelweide.com


Hartje

ANGELIQUE van HARTJE WINTERSWIJK

Sinds november 2022 ben ik eigenaar van het unieke Hartje Winterswijk. Voor mij een droom die uitkomt. Hartje Winterswijk mag zichzelf Drops Super Store noemen omdat het alle garens en accessoires van Drops verkoopt. Menig handwerkliefhebber kent dit merk van internet maar te weinig mensen weten dat dit mooie betaalbare garen te zien, te voelen en te koop is bij Hartje Winterswijk. Het leuke van mijn werk vind ik het adviseren en helpen van klanten. Kom je niet uit het patroon dan help ik je er met alle plezier mee!

Hartje Winterswijk Ratumsestraat
24 7101 MV Winterswijk
0543 45 09 27
www.hartje-winterswijk.nl

Van Rotterdam naar de Achterhoek

Als westerling kwam ik in 2016 door een verhuizing naar Zelhem in aanraking met de Achterhoekse mentaliteit, waar omzien naar elkaar nog steeds hoog in het vaandel staat. Dit heb ik me snel eigen gemaakt en is nog steeds de basis van onze ondernemingen die ik samen met mijn partner Erik Gussinklo run. Met onze kringloopwinkel hebben we niet alleen een plek gecreëerd waarin spullen een tweede leven krijgen maar ook een plek waar onze cliënten een zinvolle dagbesteding kunnen geven. Voor ons geldt dat iedereen en alles een nieuwe kans verdient. Precies waar onze kringloop voor staat.  

Wassenaarweg 14 7021 PA Zelhem
Tel: 06 48 59 29 76
W: www.desamengroei.nl (consultancy)
W: www.desamengroeizorg.nl (zorg en begeleiding)

Hartje

DEWY KRIJGSMAN-BEVERLOO van BEVERLOO CIJFERS

Na 10 jaar werken in de Accountancy bij twee grote kantoren, was het tijd om een oude droom in vervulling te laten gaan: voor mijzelf beginnen! Inmiddels heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld waarbij de aandacht voor én band met de klant centraal staat, alles in begrijpelijke taal. 15 april mocht Beverloo Cijfers al weer 11 kaarsjes uitblazen. Wat een reis. Van de start in mijn uppie naar ‘Team Beverloo Cijfers’, samen met mijn collega’s vanuit ons tuinkantoor in Lengel (met groen uitzicht) werken voor een grote groep ontzettend leuke en verschillende klanten, zowel zakelijk als particulier. Trots!

Beverloo Cijfers te Lengel
www.beverloocijfers.nl
Tel: 06 18 11 72 63

SONJA ARENTSEN van GOUDSMIDSATELIER VAN SAES

Een sieraad voor het leven!
Voor een persoonlijk, op maat gemaakt, sieraad ga je naar het atelier van goudsmid Sonja Arentsen in Dinxperlo. Met haar vakkundigheid en creativiteit worden sieraden een dierbare en draagbare herinnering. Je kunt hier terecht voor o.a. het vermaken van (trouw) ringen, het omsmelten van familiegoud tot nieuwe unieke sieraden, reparaties en uiteraard nieuwe ontwerpen. Ook 3D ontwerpen en printen behoort tot de mogelijkheden. Bezoek de website voor meer informatie, hierop staan ook veel voorbeelden van sieraden die de laatste jaren gemaakt zijn. Bezoek is welkom op afspraak en deze is heel makkelijk te maken via de planner op de website.

Hogestraat 81 b
Dinxperlo
Tel: 06-25129295
W: www.vansaes.nl

Hartje

DIONNE van VRIJDAG’S KOOKSENSATIE

Koken aan huis
Schuif lekker aan in uw eigen huis en geniet! Ik kom bij u aan huis koken voor u en uw gasten. Het menu dat ik ga koken heb ik samen met u samengesteld en is naar uw wensen aangepast. Denk bijvoorbeeld aan een WALKING DINER. Diverse kleine gerechtjes, zodat uw gasten van allerlei lekkers kunnen proeven. Verder bied ik CATERING op maat aan. Geen standaard buffetten waar u uit kunt kiezen, maar aangepast naar uw wensen en ideeën. Een HAPJESBUFFET. Warme en koude hapjes gepresenteerd op buffet. Losse hapjes of borrelplanken. Een HIGH WINE of HIGH BEER. Diverse soorten wijn of bier geserveerd met bijpassende hartige hapjes.

Harreveld
I: info@vrijdagskooksensatie.nl
Tel: 06-12 19 15 09

KARIN SCHAKELAAR van de BEWEGINGSBANKEN

Onbelast bewegen voor iedereen!
Wordt fitter, vitaler, soepeler en sterker! Bij Studio Schakelaar staan 7 bewegingsbanken die je in een uur geheel doorbewegen. Op iedere bank wordt een ander deel van het lichaam geactiveerd: de taille, billen, de bovenbenen, rugspieren, buikspieren, arm- en borstspieren en schouder- en nekspieren. Het is uitermate geschikt voor mensen met rugklachten, knie- en heupklachten, reuma, fibromyalgia of andere medische klachten. Maar ook als je gezond bent en niet van de sportschool houdt is het heerlijk om een uur geheel door te bewegen. Geschikt voor voor mannen, vrouwen en alle leeftijden. Bewegen is erg belangrijk en voor iedereen mogelijk op de bewegingsbanken. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende proefles!

Studio Schakelaar
Goudvinkenstraat 4D
7101GK Winterswijk
Tel: 06-40 68 318 3
I: info@studioschakelaar.com


___________________________________________________________________

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *