De Dames van de leukste Zaken

AUTOBEDRIJF VAN JAWI, STERK IN ELK MERK

Ook een Autobedrijf kan de leukste zaak zijn, vooral als je zoals ik al 38 jaar samen met je partner een bedrijf runt. Ondernemen is en hele uitdaging. Ik heb veel mensenkennis opgedaan. Een van de belangrijkste dingen vind ik dan ook, het naar de klant luisteren en hen te behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Samenwerking betekent voor mij, samen met mijn partner en personeel, een team vormen. Samen moeten we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en veranderingen nu en in de toekomst.

Autobedrijf Jawi
Lichtenvoordsestraatweg 30
7121 AC, Aalten
I: info@jawi-aalten.nl
W: www.jawi-aalten.nl

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF
In mijn studio help ik vrouwen hun leefstijl in balans te brengen. Dat doe je door goed te zorgen voor je lichaam en geest. Goede voeding, genoeg bewegen en op tijd ontspannen zijn cruciaal voor een gezonde leefstijl. Maar net zo belangrijk is de mentale vitaliteit, alles hangt samen en versterkt elkaar. Met een holistische aanpak ga ik samen met jou op zoek naar mentale knelpunten, eetpatronen en bewegingsintensiteit om vervolgens stapsgewijs te werken naar een blijvend gezonde leefstijl om zo weer vanuit eigen kracht te leven. Vanaf 8 januari 2024 start ik het 10-weken traject Samen Slank en Vitaal en werk ik aan jouw fysieke vitaliteit met een persoonlijk op maat gemaakt infrarood trainingsprogramma en aan mentale vitaliteit middels coaching en kennisoverdracht in groepssetting (5 bijeenkomsten in 10 weken). Interesse? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Bij Marloes Body & Mind
Oude Aaltenseweg 62, Lichtenvoorde
www.bijmarloes.nl

JOUWSTIJL! DAT BEN JIJ!
Bij JouwStijl! Staat kwaliteit en gezond haar hoog in het vaandel. Daarom kun u bij ons altijd terecht voor deskundig en eerlijk advies. Met regelmaat nemen wij deel aan seminars, trainingen en gaan wij naar shows om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in en rondom ons vakgebied denk aan:

-Hoofdhuidproblematiek
-Kleuradvies en nieuwste kleurtechnieken
-kniptrainingen
-Product kennis
-Persoonlijke ontwikkeling van ons team.

Wij zijn zowel een dames als heren salon en verwelkomen I graag in onze salon aan de Kevelderstraat 28 in Groenlo

JOUWSTIJL!
Kevelderstraat 28, Groenlo
Tel: 0544-462855
I: info@jouwstijlgroenlo.nl
W: www.jouwstijlgroenlo.nl

COLLECT MOMENTS, NOT THINGS: TRAVEL THE WORLD
Ik ben Ik!! What you see is what you get! Eerlijk, nuchter en enthousiast. Mijn uitzoek-skills zijn goed, heel goed en ik zorg ervoor dat je altijd met de beste reis voor de beste prijs bij mij de deur uitgaat. Daarnaast krijg je er gratis heel veel persoonlijke reiskennis en expertise bij, tel daar mijn 20 jaar reiservaring, positiviteit en doorzettingsvermogen bij op en het pakketje is compleet. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld je rijker, slimmer en gelukkiger maakt. En daar wil ik aan bijdragen.

Tui at home Melanie Dibbets
Rozenstraat 35, Winterswijk
www.tuiathome.nl

S-TER! FASHION + DESIGN
17 jaar geleden klein begonnen met de winkel en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Winterswijk. Sinds februari 2023 hebben we onze winkel op een toplocatie, waar we dames- en heren kleding , schoenen en accessoires verkopen. Kortom alles om je helemaal van top tot teen te stylen. Ons assortiment is heel breed met wel 30 merken waarvan veel Nederlandse merken die uniek zijn en wat we erg belangrijk vinden: duurzaam en kwalitatief erg fijn! Niet te vergeten heel kleurrijk want dat is onze belangrijkste graadmeter. Ik heb naast de stenen winkel ook een webshop waardoor we ook online te vinden zijn. We kunnen mensen goed advies geven mede door mijn ontwerpers achtergrond en maken alle kleding ook op maat indien nodig als service van de zaak. Kom vooral zelf een kijkje nemen want wij geloven in de meerwaarde van fysiek iets voelen, passen en zien!

S-TER! fashion + design
Misterstraat 45
7101 ES, Winterswijk
I: info@s-ter.nl
W: www.s-ter.nl

EEN MOOIE FOTO GEEFT EEN SPECIALE HERINNERING
Naast teammanager in het ziekenhuis, ben ik al jaren fotografe, in de Achterhoek maar ook daarbuiten. Mijn fotografiepassie kenmerkt zich in puur, liefdevol en spontaan. Ik heb zelfs een aantal awards mogen winnen met mijn fotowerk. Mensen een mooie herinnering bieden , groot en klein, dat vind ik waardevol en fijn. “Je beseft pas wat je mist, als je het niet meer hebt”, laat daarom vele momenten op beeld vastleggen. Een herinnering voor altijd. Ga je trouwen, ben je zwanger, net bevallen of samen met je gezin, ik maak graag spontane foto’s van jullie. Gewoon zoals jullie zijn en niet een standaard plaatje. Want een mooie foto geeft een speciale herinnering. Wie weet zie ik jou binnenkort voor mijn camera? En wil je meer weten over fotografie of hoe je je eigen camera het beste kunt gebruiken, ik geef ook fotografietrainingen. Volg mij op de socials voor het meest recente fotowerk, informatie, behind the scenes en speciale acties.

Jennifer Grosman Fotografie
W: www.jennifergrosman.nl

KOM IN BEWEGING & STA STIL BIJ JEZELF
Jij bent die vrouw wie zich verre van fit voelt, je hebt geen energie en je ideale gewicht lijkt mijlen ver en onhaalbaar te zijn! Je wilt wel, maar je bedenkt steeds dat het toch niet lukt. Je hebt het gevoel dat jou Body & Mind uit balans is. Dan ben je bij mij ‘Voel je fit met Astrid’ precies waar je moet zijn. Ik help jou niet alleen in je proces om naar je ideale gewicht toe te bewegen, maar vooral ook je denkpatroon te veranderen. Zonder een dieet en met een sterke mindset kom jij letterlijk en figuurlijk in beweging ! Ik begeleid jou zodat jij stappen gaat zetten waardoor jij zelfverzekerd en met energie door het leven gaat! Mijn naam is Astrid Goossens en ik run mijn mooie bedrijf ‘GO with your body” en ik help jou graag ! Zet de eerste stap en neem contact op met mij!

Go with your body
Eksterhof 49, 7051 WP Varsseveld
T: 06-48044735
W: www.gowithyourbody.nl
I: info@gowithyourbody.nl

van
van

GASTVRIJ, GEMOEDELIJK EN GOLF VOOR IEDEREEN
Bij golf cLub ’t Lohr kan iedereen komen golfen. Jong of oud, met of zonder ervaring. Het draait allemaal om een plezierig uitje in de buitenlucht, en oké ook om een klein balletje. De holes zijn kort, maar uitdagend. Bedrijfsuitjes, familiefeesten en golf lessen zijn mogelijk in een gemoedelijke en gastvrije setting. Niet alleen kun je pitch & putten, maar ook voetgolf of adventure minigolf zijn leuke activiteiten. En daarna, net als het golfen 1 van mijn favorieten, lekker genieten op het terras!

Naast de golfclub hebben we ook nog drie
kindvriendelijke groepsaccommodaties, voor leuke
weekendjes weg met de familie of vrienden.

Recreatie ’t Lohr
Lohrpad 2
Voorst (Oude IJsselstreek)
W: www.hetlohr.nl

SIENTJE HULP MET ZORG
Bijna 14 jaar ben ik gestart met Sientje Thuiszorg. Sientje is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van huishoudelijke hulp in de gemeente Doetinchem. Onze, bijna 140 medewerkers, zijn onze ambassadeurs, naast helpen bij het huishouden, hebben zij ook een sociale en signalerende functie. Zij komen, meestal wekelijks, in alle hoeken en gaten. Ons kantoor is het thuishonk waar de medewerkers terecht kunnen voor alles waarover zij hun hart willen luchten over dingen die zij meemaken. Tevens bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid om bij Sientje te werken, zodat iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt.

Sientje thuiszorg
Nijverheidsweg 19, Doetinchem
W: www.sientjethuiszorg.nl

van
van

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID
Mijn naam is Devenda en ik sta aan het roer van mijn eigen meubelzaak ‘Divani Meubelen’. Met mijn enorme passie voor interieurdesign en oog voor detail, heb ik een unieke collectie samengesteld waarmee ik mijn klanten probeer te betoveren. Als eigenaresse ben ik altijd op zoek naar de nieuwste
trends en stijlen om de klanten te verrassen. Ik werk samen met de beste leveranciers en samen creëren we prachtige en hoogwaardige meubelstukken. Persoonlijke benadering en gedrevenheid staan hoog in het vaandel en maken van Divani Meubelen een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een uniek interieur dat hun persoonlijkheid weerspiegeld. Zie ik jou ook binnenkort in de winkel?

Divani meubelen
Spoorstraat 15, Varsseveld
www.divanioutlet.nl

___________________________________________________________________

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *