De Graafschap in beeld

De Graafschap 7 x in beeld: goals, sfeeracties en eerbetoon

De Graafschap beleefde een matig seizoen, zonder prijs. Desondanks kon en kan het rekenen op de haast onvoorwaardelijke steun van de supporters. De Superboeren beschikken over een grote en trouwe achterban. Dat zorgt meestal voor een uitverkochte Vijverberg en mooie sfeeracties. Hieronder enkele filmpjes over De Graafschap.

Superboer bu-j veur altied. In goede en slechte tijden. De liefde voor De Graafschap pakt niemand van je af, zo blijkt ook uit deze video.

Goals

Het draait allemaal om het maken van doelpunten. Aan fraaie goals geen gebrek bij De Graafschap. Hier zie je een serie mooie treffers.

Beste seizoen

Het seizoen ‘96-‘97 was het beste uit de historie. Onder trainer Fritz Korbach eindigde De Graafschap als 8e. Een prachtig seizoen samengevat in deze documentaire van ESPN.

Sfeeractie

Indrukwekkend was deze sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC in 2019.

Corona

Tijdens de coronapandemie was het stil rond De Graafschap. Supporters konden de wedstrijden niet bezoeken. Daarom werd De Superboeren een hart onder de riem gestoken, kijk hier het filmpje.

Sparta

Sparta was in de play-offs in 2019 te sterk voor De Graafschap. De stemming zat er voor de wedstrijd nog goed in, een impressie van de sfeer.

Kistemaker

Het overlijden van oud-trainer Simon Kistemaker ging gepaard met een prachtig eerbetoon.

De Joker

De tweestrijd om promotie tegen Almere City FC stond in het teken van De Joker, een bijzondere sfeeractie die voor landelijke aandacht zorgde.

___________________________________________________________________

MIJN Superboer

In de rubriek van MIJN Magazine gaan we maandelijks in gesprek met een Superboer. Meer over superboeren en de Graafschap? Bekijk meer artikelen over De Graafschap via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-superboer/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *