OFM Only For Men

Dé herenmodezaak voor alle mannen in Nederland

Wie de zaak OFM. (voorheen Only for Men) in Doesburg binnenloopt, heeft niet direct het idee dat-ie zich waant in een kledingwinkel. In dit monumentale pand (dat 1350 m2 telt) hangt namelijk een huiselijke sfeer.

Tel daar een voelbare ongedwongenheid bij op. Of je nou op zoek bent naar een casual jeans of het perfecte maatpak: alle mannen in Nederland zijn bij OFM. aan het juiste shopadres.

Mode- en horecazaak in één

Brabander Roy Kern leidt de zaak nu ruim zes jaar. Zijn visie? Een lach op het gezicht van elke klant die de winkel weer verlaat. Ook als dat met lege handen is. “Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijker dan verkopen.” OFM. is meer dan een kledingzaak vanwege het horeca-gedeelte mét terras. Roy ziet klanten dan ook meer als gasten. “Met de vaste kring heb ik een mooie band opgebouwd.”

Gezelligheid versus no-nonsense

Bij OFM. hoef je geen verkooppraatje te verwachten, maar een eerlijk advies. “Gewoon no-nonsense. Dat werkt ook goed in de Achterhoek.” Mode voor speciale gelegenheden, gebeurt meestal op afspraak tijdens koopavonden (vier per week). “Toekomstige bruidegommen komen vaak met kameraden en/of (schoon)familie. “Dan maken we er, vaak onder het genot van een drankje, echt een feestje van.”

Contact

OFM
Barend Ubbinkweg 9
6981 EC Doesburg
T: 0313- 20 09 03
W: www.onlyformen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *