Tim Holkenborg

Tim Holkenborg uit Lichtenvoorde met zijn keet!

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers. Met deze keer de ‘Keet’ van Tim Holkenborg uit Lichtenvoorde!

Oppervlakte: ± 32 M2

Trots op: Mijn vader en ik hebben alles zelf gebouwd in de tijd dat corona uitbrak. We zijn begonnen met een hele eenvoudige schets en zijn eigenlijk gewoon begonnen met bouwen. We krijgen nog elke keer complimenten erover” zegt Tim.

Verdere info:  “We hebben de keet destijds vooral heel veel gebruikt, omdat wij toen nergens heen konden met uitgaan. Ik denk dat we hier gemiddeld wel 2 tot 3 keer per week zaten. Sindsdien zijn er de nodige biertjes weggetikt en veel drankflessen. Tegenwoordig zitten we er ook nog regelmatig. Met een ingebouwde televisie, die met een lift omhoog en omlaag kan, hebben we alles bij de hand voor een gezellige avond” licht Tim toe.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *