De Kleine Preuvers

De Kleine Preuvers 

We hebben onlangs Stichting “De Kleine Preuvers” opgericht. Het doel is kinderen op basisscholen (groep 5 t/m 8) in de Achterhoek spelenderwijs bewust maken van gezondere voeding. We willen dit doen, door kinderen mee te nemen op een smakenreis. Een proeverijtje van verschillende soorten groenten en fruit, een kids kookworkshop, een cursus etiketten lezen voor kids en op bezoek bij de boer. Dit doen we met een team met veel verschillende kwaliteiten en specialiteiten van diëtist, smaakmakers, vrijwilligers tot de boer.

Het idee is ontstaan om een bijdrage te kunnen/willen leveren aan een gezondere toekomst voor de kids in de Achterhoek. Door ze spelenderwijs kennis te bieden zodat ze in de toekomst zelf gezondere/ bewustere  keuzes kunnen maken. Dit willen wij gratis aan de kinderen aanbieden om niemand uit te sluiten.  Wil je ons helpen of steunen? Dat kan! Check onze website www.dekleinepreuvers.nl voor de verschillende mogelijkheden of stuur ons een e-mail.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *