Jochem Beunk

De kracht van Autobedrijf Victor Rensen

Professioneel met volop persoonlijke aandacht

Autobedrijf Victor Rensen kent haar klanten nog echt. De onderneming (voorheen Auto Kolkman) is 50 jaar gevestigd in Groenlo en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig garagebedrijf. Professioneel met volop persoonlijke aandacht, dat is de kracht van Autobedrijf Victor Rensen. Betrouwbaar en tegen een eerlijke prijs. Het zorgt voor een vaste en nog steeds groeiende klantenkring.

Autobedrijf Victor Rensen is reeds zes jaar eigendom van Victor Rensen. De nieuwe eigenaar (met inmiddels dertig jaar ervaring in het vak) ging ambitieus en met nieuw elan aan de slag. Zo werd er flink geïnvesteerd in de werkplaats en showroom en sloot het bedrijf zich aan bij PCA, de vereniging van merkspecialisten van Peugeot en Citroën. Daardoor kan er verschillende fronten meerwaarde worden geboden. Het betreft overigens een universeel autobedrijf, dus naast Peugeot en Citroen kunt u er ook voor alle andere merken terecht. “PCA is een sterk platform en telt inmiddels veertig leden”, vertelt Victor Rensen. “Door de krachtenbundeling is er sprake van een dienstverlening op het hoogste niveau. Daarnaast zijn we aangesloten bij Autoservice Netwerk, een landelijke formule waarbij samenwerking centraal staat. Door PCA en Autoservice Netwerk blijven we bij de tijd. Het zorgt ervoor dat kwaliteit en service op allerlei gebieden geborgd zijn. Klanten hebben daar baat bij en profiteren van inkoopvoordeel.”

Voordelen

De voordelen van een grote organisatie en de kleinschaligheid van de garage om de hoek. Bij Autobedrijf Victor Rensen is juist de combinatie het sterke punt. “We staan door het laagdrempelige karakter dichtbij de klant en weten precies wat er nodig is.” De waardering is erg hoog. Honderd procent van de klanten beveelt het bedrijf zelfs aan, dat zegt wel wat! Onderhoud op dealerniveau, prijzen van de vertrouwde buurtgarage. Daarmee weet Autobedrijf Victor Rensen zich te onderscheiden. De goed geoutilleerde werkplaats vormt het hart van de onderneming, maar ook de moderne showroom neemt een vooraanstaande plaats in. Het vakkundige personeel is al lang verbonden aan het bedrijf en wordt continu bijgeschoold en getraind. Daarnaast worden de vereiste investeringen gedaan om bij de tijd te blijven. Dat zie je terug in de nieuwste uitleesapparatuur, laadstations en geavanceerde testapparatuur voor accu’s, zodat snel en zorgvuldig de juiste diagnoses kunnen worden gesteld.

Autobedrijf Victor Rensen levert nieuwe en gebruikte auto’s, verzorgt onderhoud, Apk-keuringen en reparaties. Er is veel ervaring opgedaan met de import van voertuigen uit onder andere Duitsland. “Dat loont beslist”, merkt Victor enthousiast op. “Voor hetzelfde geld heb je dan een jongere, luxere auto met minder kilometers. Het voordeel kan flink oplopen. We verzorgen het hele traject, dat betekent dat je er als koper geen omkijken naar hebt.”

Autobedrijf Victor Rensen is naast PCA en Autoservice Netwerk lid van de BOVAG. Daarmee zijn ook de leveringsvoorwaarden en garanties op de geleverde diensten en auto’s dubbel en dwars afgedekt, een extra zekerheid voor klanten.

De openingstijden zijn:

Maandag tot en met donderdag van 8 tot 17.30 uur

Vrijdag van 8 tot 17 uur en zaterdag van 8.30 tot 14 uur.

Contact

Autobedrijf Victor Rensen
Thorbeckestraat 117
7141 TZ Groenlo
T   0544-462344
E   info@autobedrijfvictorrensen.nl
I    www.autobedrijfvictorrensen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *