Duurzaam plus advies

De kracht van Duurzaam Plus Advies

Duurzaam Plus Advies levert onafhankelijke energie- en verduurzamingsadviezen. Bennie Huiskamp is gediplomeerd NTA 8800 EP adviseur voor het opstellen van energielabels en energieadviezen voor woningen (EP/W) en utiliteitsgebouwen (EP/U) en nieuwbouw in de detailmethodiek. Energielabels worden geregistreerd via een gecertificeerde organisatie conform BRL 9500. 

Duurzaam Plus Advies is een voortzetting van Digitalewoning.com. Duurzaamheidsadviseur Bennie Huiskamp heeft veel expertise in huis en beschikt over jarenlange ervaring. Hij weet precies waar u op moet letten.

Energielabels utiliteitsbouw

Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen is sinds 2008 een geldig energielabel verplicht. Alleen gecertificeerde bedrijven kunnen energielabels opstellen. Duurzaam Plus Advies heeft veel ervaring én kan doorgaans vlot handelen. Na een zorgvuldige berekening registreren wij het definitieve energielabel van je utiliteitsgebouw bij de RVO in EP-online. U ontvangt het energielabel en de energielabel-bijlage digitaal. Via ‘Mijn Duurzaam Plus Gebouw heeft u te allen tijde toegang tot uw specifieke gebouwinformatie op objectniveau en op de status met betrekking tot de voortgang.

Energie C-label voor uw kantoor

Vóór 1 januari 2023 moet uw kantoor minimaal een geldig energielabel C hebben. Is uw kantoor groter dan 50 vierkante meter en wilt u weten welk energielabel uw kantoor nu heeft? Doe dan de check op de website EP-online. Heeft u nog geen energielabel voor uw kantoor, dan biedt Duurzaam Plus Advies uitkomst. Bennie Huiskamp zorgt voor een maatwerkadvies en stelt een energielabel op eventueel aangevuld met de vereisten om minimaal een C-label te verkrijgen.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende eerste afspraak:

Duurzaam Plus Advies

De Aalscholver 2

7132 DV Lichtenvoorde

T   06 53662636

E   info@duurzaamplusadvies.nl

I    www.duurzaamplusadvies.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *