De kracht van Karibu Tandheelkunde in Winterswijk

Kwaliteit met de menselijke maat, daar staat Karibu Tandheelkunde bekend om. Ons uitgangspunt bij elke behandeling? Een tevreden patiënt en een gezond gebit. Het goed onderhouden van het gebit draagt niet alleen bij aan een mooier uiterlijk. Het voorkomt klachten en helpt zelfs bij het verkrijgen van een betere gezondheid.

Tandheelkundige zorg op hoog niveau met menselijke maat

Karibu Tandheelkunde in Winterswijk biedt uitstekende zorg voor uw gebit. Het Karibu team zorgt voor zowel gebitscontroles als reguliere en specialistische behandelingen volgens de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Onze patiënten waarderen daarin onze persoonlijke en ontspannen manier van behandelen waarbij we goed en uitgebreid uitleggen wat we gaan doen. Dit is beloond met het cijfer 9 tijdens het patiënten tevredenheid onderzoek van afgelopen jaar. Het succes van de behandeling wordt niet alleen bepaald door de vaardigheden van de behandelaar. De ervaring en acceptatie door de patiënt speelt hierin een hele belangrijk en grote rol.

Ontspannen omgeving

Karibu Tandheelkunde staat onder leiding van tandarts Jacob Nyamsangya. Hij ging in 1990 start met zijn praktijk. U bent er verzekerd van optimale zorg in een prettige en ontspannen omgeving. We werken volgens de nieuwste inzichten en gebruiken moderne, veilige technieken. Ons team bestaat uit de tandarts, preventie-assistent en tandartsassistentes. Naast tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht voor kleine chirurgische handelingen. Wij werken ook nauw samen met verschillende tandheelkundige disciplines. Heeft u of uw kind een beugel nodig? We beoordelen de situatie en overleggen wat mogelijk is. Eventueel krijgt u van ons een doorverwijzing. Wij werken volgens vaste richtlijnen en werkbeschrijvingen, hebben vele zaken geautomatiseerd en zijn hiervoor geaccrediteerd en als één van de weinige tandartspraktijken ISO gecertificeerd

Mondgezondheid

Een goede mondgezondheid begint met een persoonlijk verzorging en regelmatig bezoek aan de tandarts. Bij Karibu Tandheelkunde besteden wij veel aandacht aan en kijken goed naar de gezondheid van uw tandvlees en gebit. Een behandeling door ons goed opgeleide team is in eerste instantie gericht op het voorkomen van gaatjes (cariës) en tandvleesaandoeningen zoals parodontitis. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen. Als het nodig is, brengen wij gebitsbeschermende middelen zoals fluoride aan. Ook komt het voor dat wij een laklaag (sealing) aanbrengen op pas doorgebroken kiezen. Daarnaast reinigen we uw gebit volledig door het verwijderen van tandplak, tandsteen en aanslag.

Pijnklachten

Heeft u pijnklachten of is er een ander dringend gebitsprobleem? Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we treffen noodmaatregelen. We zorgen er voor dat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

Trollen en parkeergelegenheid

U vindt onze praktijk in het Beatrixpark nabij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Als u onze wachtkamer betreedt, ziet u een ruime, lichte omgeving met voldoende stoelen, voldoende tijdschriften en een kinderspeelhoekje. Daarnaast is onze praktijk rolstoeltoegankelijk. Als u dit wenst, kunt u voor de behandeling nog even uw tanden poetsen of uzelf opfrissen in de speciale ruimte bij de ingang. Uniek aan onze wachtkamer is de trollenverzameling. Het verzamelen van deze gekke poppetjes met opvallende haren, ogen, kleuren en kleding. Het is een uit de hand gelopen hobby van tandarts Jacob Nyamsangya. Beleef het zelf in de ontspannende sfeer van onze wachtkamer!

Patiënt worden?

Bent u op zoek naar een nieuwe of een andere tandarts in Winterswijk en heeft u uw oog laten vallen op onze praktijk? U bent van harte welkom. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Karibu Tandheelkunde

Beatrixpark 28

7101 BN  Winterswijk

T  0543 522334

info@karibu-thk.nl

I   www.karibu-thk.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *