kracht

De kracht van Personal Accountability

Als Varex Imaging hebben wij ambitieuze plannen. Wij willen in de komende jaren verder blijven groeien. Productontwikkeling en het continu verbeteren van onze processen en kracht staan daarbij hoog op de agenda. Wij zijn van mening dat onze medewerkers hierbij het meest belangrijk zijn. Met dit in het achterhoofd, focussen wij ons op het menselijk kapitaal: onze collega’s. In onze ogen is dit essentieel om je ambitie als bedrijf waar te maken.

In 2022 zijn wij gestart met de introductie van het Accountable Leiderschapsprogramma, waarbij we de leidinggevenden in zowel Nederland als in de Filipijnen gedurende anderhalf jaar gefaseerd kennis hebben laten maken met hoe je als manager jezelf als leidinggevende en je teamleden kunt ontwikkelen. Belangrijk aspect hierbij was hoe het met je energieniveau als leidinggevende staat. Niet alleen je fysieke energie, maar ook met je emotionele, mentale en spirituele energie.  

Training

Om alle medewerkers te laten bijdragen aan het ontwikkelen en het succes van de organisatie, introduceren we in april 2024 ons volgende programma: De kracht van Personal Accountability. Dit is een training waar alle 500 medewerkers vrijwillig aan deel kunnen nemen. Hiermee wordt de inhoud van het eerder uitgerolde leiderschapsprogramma beschikbaar voor iedereen.

Effectiever zijn

Tijdens deze training nemen we onze medewerkers mee in welke invloed ieder individu heeft op basis van zijn/haar gedragingen en keuzes op diverse situaties. Dat doen we door in te gaan op de keuzes die je bewust kunt maken als je je er ook bewust van bent: je kunt wijzen naar omgevingsfactoren en neem je bijvoorbeeld geen verantwoordelijkheid om situaties om te buigen (je legt het letterlijk buiten jezelf), of je kiest ervoor om op een andere wijze naar de situatie te kijken en actief met een oplossing te komen. Je leert in deze training dat je zelf meer invloed hebt en effectiever kunt zijn dan je in eerste instantie zou verwachten door een aantal ‘automatische’ reacties te analyseren en te begrijpen.

Elektromechanische componenten

Varex Imaging Nederland in Doetinchem ontwikkelt, produceert en levert elektromechanische componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur. Onze producten zijn onder andere:

  • Hoogspanningskabels en -connectoren voor het overbrengen van de hoogspanning van generator naar röntgenbuis;
  • Sensoren voor de automatische belichtingsregeling van een röntgenapparaat;
  • Coolers voor diverse medische- en industriële toepassingen.

Meer weten over Varex? Kijk op www.werkenbijvarex.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *