Combitop

De kracht van Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk

Tandprothetische praktijk J.Hoogendijk heeft veel kennis en kunde in huis. De kracht zit in een dienstverlening op het hoogste niveau en een persoonlijke aanpak. De praktijk van John Hoogendijk ging in 1996 van start. Het is dus al tientallen jaren een vertrouwd adres voor het aanmeten van een kunstgebit op maat.

Iedereen kan terecht bij Tandprothetische praktijk J.Hoogendijk. Het is ook tijdens de coronatijd een veilige plek vanwege de strikte hygieneregels die altijd al in acht worden genomen. “We weten eigenlijk niet beter”, zegt John Hoogendijk. Zijn praktijk is sinds 1996 gevestigd in Doetinchem. In 2009 volgde een verhuizing naar de huidige locatie aan de Dennenweg 28 in Doetinchem. In het ruime, prettige en goed bereikbare pand kan optimale service worden geboden. De tandprothetische behandelingen en tandtechnische werkzaamheden vinden plaats onder één dak. Het zorgt voor korte lijnen. “We beschikken over behandelkamers, de modernste apparatuur en een eigen laboratorium. Dat betekent dat alles in eigen huis wordt verzorgd, en dat op een persoonlijke manier. Voor cliënten is dat erg fijn en het voorkomt misverstanden en foutjes omdat er anders meerdere partijen mee bezig zijn.”

Bij de praktijk  kunnen cliënten terecht voor het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit op maat. Dat geldt ook voor plaatjes en protheses op implantaten. Verder zijn onderhoud en reparaties er in vertrouwde handen. Met de beproefde manier van werken is een grote klantenkring opgebouwd in voornamelijk de Achterhoek en Liemers. Vanwege de goede naam komen de klanten zelfs uit het hele land.

3D biedt veel voordelen

De tandheelkunde profiteert van de mogelijkheden van 3D techniek. Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk maakt al enige tijd gebruik van de innovatieve toepassingen voor kunstgebitten, plaatjes en protheses op implantaten. “3D biedt veel voordelen. Het werkt makkelijker, sneller en nauwkeuriger”, benadrukt John Hoogendijk. “Met het specialistische handwerk is niets mis, dat werkt al lange tijd prima. Maar 3D zorgt voor een verdere verbeterslag.” Normaal gesproken worden er afdrukken en een model van gips gemaakt om een kunstgebit op maat te kunnen vervaardigen. Precisiewerk waar zeker zes behandelingen voor nodig zijn. Als het kunstgebit, plaatje of prothese gereed is, worden de benodigde materialen die tijdens de voorbereiding werden gebruikt weggegooid.

Bij de huidige 3D techniek werkt dat heel anders. De afdrukken worden ingescand en gedigitaliseerd. “Er is minder handwerk nodig en het werkt eenvoudiger en secuurder. De gefreesde basisplaat heeft met deze werkwijze een nog betere pasvorm. Cliënten merken er verder niets van, maar de wachttijd wordt flink verkort. Ze hebben hun kunstgebit sneller, er zijn namelijk minder behandelingen nodig.” De innovatieve methode biedt zeker ook voordeel bij vervanging of reparatie. “De basisgegevens zijn door de 3D techniek immers bewaard gebleven. Dat scheelt aanzienlijk in allerlei werkzaamheden en materialen.” De tandprotheticus volgt de ontwikkelingen en investeert in cursussen en apparatuur. “Ik zie de vele voordelen van de 3D techniek en als praktijk kunnen we ons ermee onderscheiden.”Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk is aangesloten bij het KwaliteitsRegister TandProthetici (KRTP) en de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.30 uur.


Voor meer informatie:

Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk

Dennenweg 28

7004 BT  Doetinchem

T   0314 364363

E   jhoogendijk@xs4all.nl

I    www.tandprotheticus-jhoogendijk.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *