De Laatste Eer

‘De Laatste Eer’ voor een waardig en passend afscheid

Uitvaartzorg ‘De Laatste Eer’ (DLE) in Dinxperlo is betrokken en professioneel. DLE weet precies wat er nodig is voor een waardig en passend afscheid. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal. Door goed te luisteren en adviezen te geven wordt met een persoonlijke benadering maatwerk geleverd.

Nabestaanden krijgen te maken met één vaste uitvaartverzorger, Dianne te Paske, Aafke Kleinhesselink of Ester Ekema, die van het begin tot het eind voor de begeleiding en overzicht zorgt. Alles is erop gericht dat er goed en bewust afscheid genomen  kan worden. De uitvaartverzorgers sluiten aan op de wensen en behoeftes van de nabestaanden, waarbij traditie en innovatie elkaar kunnen afwisselen. De uitvaartverzorgers zijn altijd bereikbaar.

Uitvaartvereniging

DLE is een uitvaartvereniging met 3.700 leden, zij betalen contributie en krijgen korting. Maar ook niet-leden kunnen een beroep doen op de uitvaartvereniging.

Inloop

Op elke laatste dinsdag van de maand is er een inloop bij DLE van 11 tot 12 uur in het gebouw aan het Kerkhofpad 10 in Dinxperlo. Tijdens de inloop kunt u vragen stellen of mogelijkheden bespreken met Dianne, Aafke of Ester. Wees welkom!

Contact

‘De Laatste Eer’
Kerkhofpad 10
7091 CG, Dinxperlo
T:   0315 652664
E:   dle@dledinxperlo.nl
I: www.dledinxperlo.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *