De Lichtenvoorde is nu Sius!

Per 1 november heeft zorgorganisatie De Lichtenvoorde een nieuwe naam: Sius. Bij deze nieuwe naam hoort een nieuw gezicht en een nieuwe belofte: leven is ontdekken.

Als organisatie blijft Sius vertrouwd. We werken met passie en trots aan een zo zelfstandig en gelukkig mogelijk leven van mensen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat centraal. Sius ondersteunt mensen in de hele Achterhoek. Van jong tot oud. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werken en activiteiten en ondersteuning thuis.

Waarom we Sius heten?
Hoe fijn is het om te ontdekken waar iemand nou écht gelukkig van wordt. En dan zeg je: kijk eens, zie ‘s. Dit is de uitroep als je iets ontdekt of wanneer je iets voor iemand hebt geregeld. En zie ‘s klinkt als Sius! Sius is een fantasienaam. Maar het betekent ook ‘see us’. Dat is Engels voor zie ons. Zie ons zoals we zijn.

“Ik ontdekte mijn zelfvertrouwen” – Melissa

Melissa kan het zelf prima redden
“Van volledige zorg naar vier uur per week ambulante ondersteuning, kon ik dat aan? Ja dus! Eerst onderschatte ik mezelf. Maar stapje voor stapje ging ik in mezelf geloven. Mijn eigen huishouden doen, gaat me nu goed af. En mijn opleiding beveiliging gaat ook prima. Als me iets dwars zit kan ik bij mijn begeleiders aankloppen. Soms hoeven ze er alleen maar even te zijn, dan is het al goed.’’

Ontdek ons op www.sius.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *