Kasteel Vorden

Paul ten Hagen uit Doetinchem met zijn mancave

Oppervlakte van Paul ten Hagen zijn mancave: 35 m2

Trots op
“In de voormalige garage van Paul ten Hagen zat een grote smeerput, deze in verlicht en ingericht met oude muziekinstrumenten en voorzien van loopglas. Veel mensen durven er niet over heen te lopen, maar je kunt er zelfs op dansen!“


Verdere info
“Ik heb deze cave sinds 1980. Het is begonnen met een soort showroom voor mijn onderneming vinyl retrofabriek. Aangezien mensen het heel leuk vonden, werd het al snel een ontmoetingsplek. Voetbal kijken, plaatje draaien, biertje drinken, ouwehoeren, enz. Ik vind het fijn om deze ruimte te hebben, om mij even terug te trekken en de beslommeringen van de dag te ontwijken tussen de spullen waar ik gelukkig van wordt. Ook fijn voor mijn vriendin, want die wil al die mannendingen niet thuis hebben!“ Aldus Paul ten Hagen.

paul
paul
paul

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *