De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Kom op vrijdag 15 april, Goede Vrijdag, bij Amphion genieten van de aangrijpende concertregistratie van De Matthäus Passion onder leiding van de in 2020 overleden grand-maitre van de hedendaagse muziek, Reinbert de Leeuw. Speciaal voor Pasen komt deze bevlogen uitvoering terug in het filmhuis. Het is een integrale concertregistratie van 2016 in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

De Leeuw: ‘Voor mij is Bach het hoogste wat de menselijke geest ooit heeft voortgebracht’

Ga mee in de reis die pianist, dirigent en componist De Leeuw en de musici met elkaar aangingen tot de mogelijk diepste zielenroerselen van Bach. Meeslepend en ontroerend tijdens De Matthäus Passion . Met solisten Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král (bas), Andreas Wolf (Christus), Benedikt Kristjánsson (evangelist), Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en het Roder Jongenskoor. Concertmeester: Judith Steenbrink.

Meer info en tickets: amphion.nl/film.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *