Rutger

De metamorfose van Rutger

Naam: Rutger Wassink
Woonplaats: Doetinchem
Werk: Docent bij Graafschap College

Hobby’s: Voetballen en lekker buiten bezig zijn


Waarom heb je meegedaan: “Met mijn krullenbos was ik erg druk. Ik wilde graag een korte en frisse coupe”

Ons model van de maand november is Rutger uit Doetinchem, een jonge leraar met een enorme bos met mooie krullen! Hij wilde het graag eens anders en een kortere coupe.

Rutger stapte de salon binnen bij Hairemotion, waarna Ingrid direct aan de slag kon. “We hebben de contouren opgeschoren met de tondeuse en het boven haar langer gelaten. Het boven haar is in lagen geknipt voor een speels effect. In de lokpartij hebben we een asymmetrie geknipt, zodat het wat opzij valt. Echt een heren kapsel voor herfst/ winter!” aldus Ingrid.

Direct na zijn bezoek aan de salon was het tijd voor de traditionele fotoshoot. Maar niet voordat Rutger een bezoek had gebracht aan De Heren van 0314 en Schuurman Schoenen.

Kleding XXXX
Deze boots zijn van het merk G-Star en zijn helemaal ‘hot’ deze winter. Met deze veterboots creëer je een stoere look.

Reactie Rutger: “Ik ben super goed geknipt. Deze kapsalon is een aanrader! Lekker kort en een frisse blik én met behoud van mijn krullen. Iedereen hartelijk bedankt voor deze ervaring.”

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *