De metamorfose van Yentl

De metamorfose van Yentl

MODEL:
Naam: Yentl Betz
Leeftijd: 16 jaar
Woonplaats: Emmerich
In het dagelijks leven: kappersopleiding Graafschap College

Deze maand stapte de 16-jarige Yentl de salon binnen voor onze rubriek MIJN Metamorfose. Een jonge meid met lang blond haar en een stevige uitgroei.

Yentl gaf aan dat het totaal iets anders mag worden en daar weet Ingrid van Hairemotion wel raad mee! “Het haar is eerst geknipt met een warmteschaar. Dat is een schaar die ongeveer 130 tot 150 graden warm wordt en die ervoor zorgt dat de punten dichtgeseald worden” licht Ingrid toe. Het voordeel van deze schaar is dat er meer glans op het haar komt en het er daardoor verzorgder uit ziet. “We hebben het haar in laagjes geknipt en een pony gecreëerd dat rond meeloopt naar de zijpartij. Het haar van Yentl hebben we eerst voor-gepigmenteerd.” Dat wil zeggen dat, voordat er wordt geverfd, er eerst een kleuring aan wordt gebracht zodat de verf daarna beter hecht aan het haar. Daarna werd het haar geverfd, met als eindresultaat een warme bruine goudtint. “Doordat het haar fijn van structuur is, is het belangrijk om een goede shampoo te gebruiken van bijvoorbeeld Goldwell of KMS. Vervolgens spray je het haar in met een leave-in conditioner en kun je het naar wens drogen en stylen!”

aan de slag

Na deze metamorfose is het tijd voor een mooie fotoshoot, waarvoor Yentl eerst ook verder gerestyled werd door de Dames van 0314 en Schuurman Schoenen. Ze draagt een jurkje uit de nieuwe najaarscollectie van Scotch en Soda (€ 189,95). Het jurkje heeft een print met diverse kleuren. Daardoor is het leuk te combineren met kleurrijke accessoires! De schoenen  Ze draagt een jurkje uit de nieuwe najaarscollectie van Scotch en Soda (€ 189,95). Het jurkje heeft een print met diverse kleuren. Daardoor is het leuk te combineren met kleurrijkeaccessoires! De schoenen komen uit de najaars-collectie van Schuurman Schoenen, waarvan deze laars van “Mjus” nieuw in de collectie is. Hip en stijlvol, een echte eyecatcher.

Reactie na de metamorfose: “Ik wilde graag totaal iets anders met mijn haar en dat is gelukt! Mijn haar ziet er gezonder uit. Ik ben er blij mee! Dankjewel allemaal.”

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *