Cave van Koot

Cave van Familie Van Koot uit ’s-Heerenberg is multifunctioneel!

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers.

Oppervlakte: ± 56 m2

Trots op:
“Dit was eerst een schuur met overkapping. In twee jaar tijd heb ik deze ruimte zelf helemaal omgebouwd tot de ruimte die het nu is. Het pronkstuk is toch wel de bar. Deze heb ik ook helemaal zelf gemaakt. Her en der wat spullen gekregen, maar zelf allemaal passend gemaakt” vertelt Wilco.

Verdere info:
“Mijn vrouw Bianca gebruikt deze ruimte (buiten corona) wekelijks als atelier en workshops voor haar tekenprakrijk Kleurenkrabbel. Zodoende zit er alles in en is het van alle gemakken voorzien. Een keukenblok, beamer, veel tafels, een toilet, maar ook zaken als vloerverwarming en airco. Daarnaast gebruiken we het tijdens feestjes, verjaardagen, buurtvergaderingen en natuurlijk tijdens carnaval. Maar ook onze kinderen mogen er graag zijn in de weekenden. Dan gaan discoverlichting en muziek aan en is het er erg gezellig toeven” aldus Wilco.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link!

https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *