STM Bedrijfsdeuren

De perfecte deur voor iedere situatie

Verkoop, montage en service. Bij STM Bedrijfsdeuren wordt het allemaal goed geregeld. Vakmanschap in combinatie met de gedegen aanpak zorgt voor een tevreden klantenkring. Bedrijven en particulieren plukken de vruchten van de expertise van de onderneming van Sander te Molder in Lichtenvoorde. Voor de perfecte deur voor iedere situatie is STM Bedrijfsdeuren uw betrouwbare partner. 

STM Bedrijfsdeuren levert een compleet assortiment overhead(sectionaal)-, schuif- en draaideuren aan agrarische bedrijven, transportondernemingen, industrie en particulieren. “Alles wat draait en beweegt aan of rondom een bedrijfspand is bij ons in vertrouwde handen”, vertelt eigenaar Sander te Molder. Zijn bedrijf geldt als een ware specialist. “We bestaan inmiddels vijf jaar en maken een mooie groei door.” Hij loopt al een tijd mee in het vak en heeft tientallen jaren ervaring. “Natuurlijk is het prettig dat je van de hoed en de rand weet, een oplossing op maat is dan snel gevonden.

Daarbij ga ik voor de beste kwaliteit, dat verdient de eindgebruiker gemakkelijk terug.” Vakkundige montage, reparatie van storingen, onderhoud en keuringen behoren vanzelfsprekend tot het dagelijks werk. “We zijn heel flexibel en het leveren van service vinden we heel belangrijk. Dat betekent dat we bijna letterlijk dag en nacht voor de klanten klaarstaan als er een calamiteit is. Laatst was er ’s avonds laat een storing van de overhead deur in een parkeergarage. Er konden geen auto’s meer in of uit. Dan komen we dat gelijk verhelpen.” De kracht is de prima prijs-kwaliteit verhouding en de persoonlijke werkwijze. Dat wordt gewaardeerd. Veel klanten melden zich door mond-tot-mond reclame. Inmiddels maken ook steeds meer VvE’s gebruik van STM Bedrijfsdeuren dat in de hele Achterhoek en daarbuiten actief is. Naast bedrijfsdeuren en garagedeuren is de onderneming ook bedreven in tochtdeuren, laad- en lossystemen, brandwerende deuren en automatische en schuif- en draaipoorten.

Contact

Neem gerust contact op met STM Bedrijfsdeuren. Het bedrijf helpt u graag. Voor meer informatie:

STM Bedrijfsdeuren
Middachtenstraat 44
7131 BC Lichtenvoorde
T:  06 22102273
E:  info@stmbedrijfsdeuren.nl
I:   www.stmbedrijfsdeuren.nl                                             

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *