De Ploeg Varsseveld

De Ploeg Horeca: ‘Veelzijdig en betrokken bij de regio’

De Ploeg Horeca is een veelzijdig bedrijf dat een centrale functie heeft in Varsseveld. De onderneming staat in de omgeving bekend als hét betrouwbare adres waar je gastvrij ontvangen wordt. “Van culinair overnachten tot vergaderen tot aan sportieve en recreatieve groepsactiviteiten, De Ploeg Horeca realiseert het voor haar gasten”, vertelt gastheer Clemens Amting.

“Wat ons uniek maakt is dat De Ploeg meerdere doelgroepen aanspreekt op het gebied van horeca. In onze ogen moet horeca toegankelijk zijn voor iedereen”, begint Clemens. Het restaurant, met serre en verwarmd terras, is het centrale punt van de zaak. “Wie van lekker eten houdt, haalt zijn hart bij ons op. Wij zijn erg tevreden over ons opgeleid keukenteam. Onze kaart volgt de seizoenen en als gast ben je welkom voor: vergaderingen, besloten feesten, de lunch en het diner.” Het restaurant biedt namelijk twee aparte ruimtes aan: “Waar je bijvoorbeeld vergaderingen kan houden, of apart kan zitten met een klant. Je kunt op alle dagen in de week bij ons terecht.”

‘Voorheen stond De Ploeg Horeca bekent als: De vier aan het plein

Café

Even verderop vind je het gelegenheid café De Molen. Dit is een trendy café waar je kan genieten van een drankje met borrel. Ook hier is er ruimte voor besloten feesten. “Mijn collega Tim Waenink is het gezicht van De Molen en al jaren werkzaam bij De Ploeg Horeca.” Wanneer je verderloopt verandert de sfeer van hip naar gemoedelijk en kom je uit bij Café ‘t Veertje. “Wij hebben in dit sportcafé op het moment een uitgebreide kegelclub, met twaalf verenigingen”, vertelt Clemens trots. “Als De Ploeg Horeca vervullen we een functie in het dorp en dat vinden wij belangrijk.” Naast de kegelbaan kan je ook gebruik maken van één van de zes bowlingbanen en de pooltafel.

‘Wij zijn trots op ons team van dertig collega’s; horeca doe je samen’

Van restaurant, naar café, naar hotel

“Het mooie aan de verschillende takken binnen De Ploeg Horeca is dat je op één avond meerdere activiteiten kan combineren”, legt de gastheer uit. “Zo kan je beginnen met een diner bij De Molen, de avond een paar stappen verder voortzetten d.m.v. een potje bowlen en afsluiten in ons hotel boven het restaurant.” Hotel De Ploeg telt negen luxe tweepersoonskamers. “De sfeer van het hotel is een combinaties tussen de series: Love Boat, Cheers en Dinner for One”, zegt Clemens met een lach. “Het is ons doel om mensen zich thuis te laten voelen en het is de kunst om dat gevoel te realiseren.”

Benieuwd naar wat De Ploeg Horeca voor jou kan betekenen?

Contact

De Ploeg Horeca
Kerkplein 17
7051 CZ Varsseveld
T: +31 (0)315 – 24 28 41
I: www.hoteldeploeg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *