De ‘Safehouse’ van Jeff en Anouk uit Doetinchem

Jeff en Anouk uit Doetinchem met hun ‘Safehouse’

Iedere maand lichten we een gave cave of verbouwde chill-ruimte uit van onze lezers. Met deze keer een de ‘Safehouse’ van Jeff en Anouk uit Doetinchem!

Oppervlakte: 32 m²

Trots op:
“Het totaalplaatje van de ‘Safehouse’ zoals mijn vriendin Anouk en ik de cave noemen. Het is inmiddels in korte tijd al een begrip binnen de vriendengroep door menig epische avond” vertelt Jeff.

Verdere info:
“De ruimte is onderdeel van het souterrain onder ons huis. Het is door de vorige bewoners als hobbyruimte gebruikt, maar toen wij het huis voor het eerst zagen wisten wij meteen; hier komt onze kroeg! Samen met mijn zwager zelfstandig de bar gemaakt van steigerhout en de benodigde verlichting en accessoires aangebracht. Op maandelijkse basis komen we hier samen met vrienden voor gezellige avonden. Voor een dartcompetitie, tafelvoetbaltoernooi, alleen een drankje of een sessie tranentrekkende karaoke. Vooral dat laatste is erg in trek bij onze vrienden…” vult Jeff aan.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *