Boenders

De Slimme Jongens maken het wonen en leven comfortabel en makkelijk

Ze noemen zichzelf installateur 2.0. Met tientallen jaren ervaring in de installatietechniek hebben De Slimme Jongens zich gespecialiseerd in het toepassen van domotica in en om huis en duurzame oplossingen. “Wij bieden producten en diensten die het wonen en leven prettiger en makkelijker maken”, zegt Bram Aaldering. “Comfort, energie en veiligheid staan daarbij centraal.”

Aaldering en zijn compagnon Maickel Kinnaer begonnen twee en half jaar geleden als De Slimme Jongens, omdat ze vonden dat met name de particulieren niet goed werden bediend in de installatiewereld. “De grotere installateurs houden zich veelal bezig met grote projecten en de kleintjes hebben vaak niet voldoende kennis in huis. Wij richten ons daarom vooral op de particulieren, maar ook deels op het midden- en kleinbedrijf.”

Inmiddels zijn er veertien Slimme Jongens. Samen hebben ze veel kennis op het gebied van zonne-energie, verlichting, domotica (huisautomatisering), audio en beveiliging. “Wij gaan voor het totaalplaatje en proberen het één zoveel mogelijk met het ander te combineren”, vertelt Aaldering. “Alles is er op gericht om het wonen voor onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. We zoeken hiervoor producten, die bij elkaar passen en net even iets slimmer zijn dan gemiddeld.”

Zo bieden De Slimme Jongens hun klanten producten en diensten om slimmer met energiestromen om te gaan. “Op zomerse dagen heb je bij het gebruik van zonnepanelen al gauw te maken met een overschot aan zonne-energie”, legt Aaldering uit. “Nu we steeds minder terug kunnen leveren, moet je de opwekking en het gebruik beter laten matchen. Het overschot aan energie kun je bijvoorbeeld gebruiken door je elektrische boiler automatisch het water te laten verwarmen, dat je ’s avonds gebruikt voor het douchen.”

Voor de elektrische auto hebben De Slimme Jongens laadpalen met een slimme meter. Deze houden ook rekening met het overige energieverbruik in huis. “Op het moment dat je elektrisch kookt en tegelijkertijd de oven aan hebt staan, laadt de paal minder snel je auto op. Totdat er weer ruimte is op de meter. Zo hoef je geen onnodige hoge en daarmee dure nutsaansluiting te hebben.”

Aaldering noemt nog een voorbeeld van het slim inzetten van zonne-energie. “Airco’s zijn energieverslindend. Je koelt echter vooral wanneer de zon schijnt. Met zonnepanelen wek je je eigen energie op, die je vervolgens weer voor de airco kunt gebruiken. Wij meten wat er gebeurt met je energiestromen en gebruiken die kennis bij het inzetten van zonne-energie.”

De Slimme Jongens hebben hiervoor diverse concepten voor elk budget en ieders wensen en mogelijkheden. Deze kant-en-klare duurzame oplossingen bieden ze aan op een menukaart, waarop klanten kunnen zien wat de Slimme Jongens voor ze kunnen betekenen en wat het ze kost. Het moet daarbij niet alleen duurzaam zijn, maar ook mooi en comfortabel.

“We hebben al een smart home menu en in maart komen we met een smart energy menu”, vertelt Aaldering. “Klanten kunnen kiezen uit een bronzen-, zilveren-, gouden- en diamanten menu, voor elke smaak wat wils. Van een tussenwoning tot de meest luxe villa’s, we kunnen iedereen bedienen. En alle menu’s worden geserveerd met een lekkere kop koffie of thee of een heerlijk glas wijn in onze showroom.”

Het smart home menu is vooral gericht op domotica. Het huis wordt daarbij zo geautomatiseerd dat het niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid verhoogt. Bijvoorbeeld door een alarm- en camerasysteem, slimme verlichting, een slimme thermostaat en audio en televisie.

“Met één druk op de knop kun je alles uitzetten en door een slim verlichtingsplan is het mogelijk om elke ruimte met één schakelaar in de juiste sfeer brengen. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. We werken alleen met producten die gebruiksvriendelijk zijn, zodat iedereen ze kan besturen. Klanten kunnen hier terecht voor elk vraagstuk. Wij bieden ze wat ze nodig hebben en zoeken naar een oplossing, die past bij de klant.”

Meer weten? Kom dan eens langs in de showroom van De Slimme Jongens, waar bijna alle producten worden gedemonstreerd. “Voor een vrijblijvend advies is het prettig als mensen vooraf een afspraak maken. Dan kunnen we alle tijd voor ze nemen. Dat geldt ook voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Kom eerst bij ons, zodat we onze producten en diensten mee kunnen nemen in het bouwproces.”

Contact

De Slimme Jongens zijn gevestigd aan Hengelder 23 in Zevenaar. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Bel voor een afspraak naar 085-0024700 of mail naar info@deslimmejongens.nl. Meer informatie staat op www.deslimmejongens.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *