De Spannevogel: Compleet in wooninspiratie


Maak van je huis je droomhuis! De Spannevogel helpt je daarbij. Je doet er volop wooninspiratie op. De vertrouwde onderneming is met een historie van zo’n 75 jaar een begrip in de regio en heeft alles voor huis, kantoor en bedrijf.


De Spannevogel is een echt Achterhoeks bedrijf dat met de tijd meegaat. Het heeft vestigingen in Hengelo (G) en Ruurlo. Spannevogel betekent vlinder in het Achterhoeks dialect, je ziet het terug in de huisstijl. De zaak gaat voor kwaliteit en service, garantie is er vanzelfsprekend. Je krijgt er een gratis persoonlijk interieuradvies, het inmeten is geheel vrijblijvend en er wordt gewerkt met eigen stoffeerders.

Het ruime assortiment bestaat uit meubels, bedden, vloeren (waaronder pvc-vloeren), raamdecoratie en shutters, gordijnen, buitenzonwering, projectstoffering en kasten op maat. In de grote showroom van de vestiging in Hengelo (G) zijn meubels en slaapsystemen ruimschoots vertegenwoordigd. Je moet dan denken aan o.a. eetkamerstoelen, tafels, banken, kasten en relax fauteuils. De slaapsystemen bestaan uit boxsprings, deelbare bedden en zorgbedden (op maat verstelbaar in hoog en laag). Je kunt er verschillende matrassen testen.

De Spannevogel heeft oog voor duurzaamheid. Dat zie je terug in sommige producten. Zo zijn er gordijnen verkrijgbaar die zijn gemaakt van PET-flessen en tapijten van visnetten.

We zijn aangesloten bij De Woonspecialist en draagt het CBW-keurmerk.

Voor de openingstijden neem een kijkje op de vernieuwde website: www.spannevogel.nl                                                         

Ruurloseweg 2                                                                            Dorpsstraat 27

7255 DH Hengelo (G)                                                                7261 AV Ruurlo

T   0575 461484                                                                          T   0573 453193

E   hengelo@spannevogel.nl                                                    E   ruurlo@spannevogel.nl

I    www.spannevogel.nl                                                            I    www.spannevogel.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *