Blokhut specialist

Dé specialist in maatwerk tegen schappelijke prijzen

Op zoek naar eenvoudige overkapping of complete recreatiewoning op maat? Bij De Blokhutspecialist in Zevenaar ben je aan het juiste adres!

Wie de gigantische showroom ter grootte van 1500 vierkante meter binnenloopt, kijkt zijn ogen uit. “In dit pand met een totale oppervlakte van 3000 vierkante meter zat voorheen een metaalverwerkingsfabriek – alles wat je ziet hebben we zelf gecreëerd”, aldus Achterhoekers Sjoerd Migchelbrink (36) en Jules Vieberink (43). 

Ondernemerschap

In 2018 bundelde het duo hun krachten samen en blies het bedrijf (sinds 2015) succesvol nieuw leven in. “We begonnen met vier man, dat zijn er nu ruim 25”, zegt Sjoerd bij wie de houtbranche met de paplepel is ingegoten. “Als 10-jarig jochie schilderde ik al showmodellen voor Mholf in Gaanderen, de zaak van mijn vader Martin Migchelbrink. Hij overleed in 2012.” Ook bij Jules, de jongste telg binnen gezin Vieberink, zit het ondernemerschap in het bloed. “Bijna iedereen kent de dansscholen Vieberink in Doetinchem en Zevenaar nog wel.”

Gezond

De heren vullen elkaar goed aan. Jules: “Sjoerd is de productieman met kennis, hij heeft sinds 2004 ervaring in deze branche. En ik ben altijd al een ster in marketing en sales geweest.”  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. “We werken onder andere met het merk Lugarde, een topproduct”, zegt Jules die tevens stelt dat deze woningen gezond zijn. “Hout ademt en isoleert ook tegen kou. Daarbij is het milieuvriendelijker dan andere bouwmaterialen.” Naast een tiny house, mantelzorgwoning of tuinkantoor, behoren een veranda, tuinhuis, schuur en kapsalon aan huis ook tot mogelijkheden. Sjoerd: “Daarbij krijgen klanten inzicht van A tot Z, van fundering tot behandeling van het hout.”

Pakket

Het op maat gezaagde hout wordt als zelfbouwpakket geleverd. “Maar onze vakkundige montageteams kunnen ook alles ter plekke opbouwen, plank voor plank. In de hele Benelux.” Maar ook in de Caribbean kom je bouwwerken van De Blokhutspecialist tegen. “Op Bonaire verzorgden wij recreatiewoningen voor een hele camping.” Ook de Nederlandse showbizz maakte kennis met de specialist. “Zo schrijft Martin van Waardenberg zijn films en series in een hutje van ons”, vertelt Jules. De film Ome Cor is zelfs deels in de showroom opgenomen. “Binnenkort start de bouw voor de recreatiewoning van Jelka van Houten en Henry van Loon, in augustus te zien op prime in de serie Jelka op eigen houtje.”

Nieuwsgierig? Kijk dan op blokhutspecialist.nl of tuinhuizenspecialist.nl.

Contactgegevens

De Blokhutspecialist (hoofdvestiging)
Industriestraat 8
6905 DG Zevenaar 

De Blokhutspecialist 
Klaverbaan 142
2908 KD Capelle aan de IJssel

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *