‘De thuiszorgmedewerkers kijken echt naar me om’

careaz

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar merkt u dat sommige alledaagse bezigheden niet meer vanzelf gaan? Dan kunt u met zorg en ondersteuning van Careaz vaak gewoon in uw eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat ervoer ook mevrouw Lenderink-van Eck Poppe uit Borculo.

Mevrouw Lenderink-van Eck Poppe, 92 jaar, woont samen met haar twee parkietjes in een mooi appartement in Borculo, vlak bij het J.W. Andriessen. Eenzaam is ze niet, maar de aanspraak van anderen vindt ze fijn. Ook met de zorgmedewerkers maakt ze plezier. “We lachen heel wat af, maar ze zijn ook mijn klankbord voor serieuze zaken die me bezig houden.”

Dankbaar voor goede zorg

Mevrouw Lenderink doelt op haar jeugd in het jappenkamp in Nederlands-Indië. Ze kende er ontberingen. “De zorg kent mijn geschiedenis. Ik ervaar veel begrip, inlevingsvermogen en steun van hen. Ze helpen me dus niet alleen lichamelijk, maar kijken ook echt naar me om. Terugkijkend naar het verleden heeft dat voor mij nu veel waarde. Sommige mensen denken dat ze recht op zorg hebben, vinden het vanzelfsprekend. Nou, ik niet. Ik vind het bijzonder dat dit er voor mij is en ben Careaz dan ook diep dankbaar.”

Meer weten?

Heeft u behoefte aan thuiszorg? We kijken graag samen met u hoe we de zorg het beste kunnen inpassen in uw dagelijkse leven. Wij werken met kleine, professionele wijkteams. Als het nodig is, staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld als u hulp wilt bij het opstaan en naar bed gaan, het aantrekken van uw steunkousen of het doen van het huishouden. Maar ook voor medische zorg zijn we er. Onze medewerkers van de wijkteams bieden u graag zorg aan huis wanneer u woont in Groenlo, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Mariënvelde, Dinxperlo, Aalten, Borculo en Geesteren.

careaz logo

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *