profile vermeulen

De vakantie staat weer voor de deur en we trekken er massaal op uit

We doen dit om tot rust te komen en erna weer fit aan het werk te gaan maar is uw auto, caravan of camper wel fit voor de reis? met profile Vermeulen voorkom je dat je stilstaat onderweg

Voor het grootste deel van de tijd zitten we alleen in de auto en staat de auto meer stil dan er mee wordt gereden. Op ons platteland wordt niet het uiterste van de autotechniek gevraagd. Dit wordt een ander verhaal als de auto’s volgepakt worden, in een groot aantal gevallen ook nog met caravan of aanhangwagen erachter, om door Europa te reizen. Warmte, stevige hellingen en minder koeling door lange files vragen het uiterste van de techniek in uw auto. Het moment waar zwaktes aan het licht komen. In de vakantieperiode heeft de Zwitserse Autobahn Polizei een dagtaak aan het afslepen van haperende en rokende auto’s. Alleen al een haperende airco op een zingend hete snelweg kan de vakantiepret al aardig drukken.

Voorkomen is beter dan genezen. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Laat uw auto daarom grondig controleren door één van onze ervaren technici.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *