De womancave van Femke Weijman uit ‘s-Heerenberg

Femke Weijman

Oppervlakte: 35 m2

Trots op:
“De cave is dusdanig groot en ruim opgezet dat het veel mogelijkheden biedt, ook voor onze zoon Diego. Chillen met vrienden, gamen, muziek luisteren. Zelfs complete slaapfeestjes zijn er mogelijk!” vertelt Femke Weijman.

Verdere info:
“Het idee voor de cave is ontstaan tijdens de corona-opmars. Alles ging op slot, waardoor ik dit idee opperde en mijn man Kees gelukkig instemde. Onze open overkapping was een prima basis en nadat de schuur was weggehaald, is het één groot geheel geworden. Kees is erg handig en zag het als een mooi project. We vieren er tegenwoordig onze verjaardagen, maar mogen er ook zo graag zijn. Er is genoeg ruimte om te dansen, originele discolampen, gezellige muziek erop en je hebt direct het gevoel dat je in een café bent. Mijn tweelingzus appt regelmatig ‘Fem, gooi je het café vanavond open?’ en dan belooft het weer een gezellige avond te worden in de cave” aldus Femke Weijman.

___________________________________________________________________

MIJN Cave

De Achterhoek kent vele mooie ‘keetjes’. MIJN Magazine licht in de rubriek MIJN Cave iedere maand een gave cave of verbouwde chillruimte uit. Meer caves zien? Klik dan op de onderstaande link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-cave/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *