De "Wunderland Rock Legends" zijn terug

De “Wunderland Rock Legends” zijn terug

Op 4 juni staat Wunderland’s Eventhal weer op zijn kop met optredens van de rockbands BAD MEDICINE – Italian Bon Jovi Tribute en LikeU2 – A tribute to U2.

We will, Rock You! De “Wunderland Rock Legends” zijn terug! Jaar na jaar keren populaire internationale tribute bands terug naar Wunderland Kalkar om hulde te brengen aan hun grote idolen. Op 4 juni 2022, na een lange corona-pauze, zullen Europa’s beste Tribute bands weer in de spotlights staan om de eventhal van Wunderland Kalkar in vuur en vlam te zetten. Dansen, feesten en rocken zonder je zorgen te maken. De toegang is vanaf 21.00 uur, het evenement zelf begint om 21.30 uur.

LikeU2 – A tribute to U2 is een Nederlandse band die het originele geluid van de Ierse cultrockers uit Dublin rond leadzanger Bono als geen ander reproduceert. Sunday Bloody Sunday, Pride (In The Name Of Love), I Will Follow, One of With Or Without You… Wie de songs van één van de meest succesvolle bands ter wereld zo authentiek leven inblaast, is een ware meester in zijn (muziek)vak.

Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, Always, Bed of Roses, Wanted Dead or Alive…. De lijst van Bon Jovi hits is lang en elk nummer doet het bloed van het publiek koken. De jongens van BAD MEDICINE – Italian Bon Jovi Tribute hebben al in clubs en op festivals door heel Europa gespeeld en kunnen niet wachten om dat jaren 80 gevoel weer op te wekken. Hun stokpaardje is de beginjaren van Bon Jovi. Ze komen gevaarlijk dicht in de buurt van de legendarische glamrockband uit New Jersey qua uiterlijk en stijl van optreden. Wie BAD MEDICINE live meemaakt, weet achteraf wat passie voor muziek betekent.

DJ Atsolok

DJ Atsolok zal van ongeveer 0.30 uur tot 1.45 uur voor een passende finale zorgen. Hij staat in de scene bekend om elk genre te draaien, maar deze avond draait alles om ROCK!

Kaarten zijn in de voorverkoop (t/m 3 juni) online verkrijgbaar voor € 22,50 p.p. via www.wunderlandkalkar.eu onder het kopje Events. Aan de kassa betaal je € 25,00 p.p. De Wunderland Rock Legends kunnen worden aangevuld met een overnachting. Drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *