De Zorgkamer biedt een aanpak op maat

De Zorgkamer biedt meer specialistische dagbesteding voor mensen met een indicatie. Het gaat dan voornamelijk om de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Je moet dan denken aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, beginnende dementie en/of een lichamelijke beperking.

Eigen regie, ontwikkeling en sfeer spelen bij De Zorgkamer een centrale rol. Deelnemers ontmoeten mensen buiten hun eigen sociale omgeving, ontwikkelen zich, genieten van de gezelligheid en krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben. Kortom, ze doen gewoon mee! De Zorgkamer is gevestigd in Doetinchem, maar mensen uit omliggende gemeenten zijn ook van harte welkom.

De Zorgkamer maakt het mogelijk dat deelnemers langer thuis kunnen blijven wonen. Mantelzorgers worden ontlast. Tijdens het bezoek worden allerlei activiteiten aangeboden. Dat kan zijn op het gebied van beweging, creativiteit, koken en computervaardigheid. Mensen worden ondersteund daar waar het zelf “nog/niet” lukt op verschillende gebieden, bijvoorbeeld toiletgang/eten) Er is gelegenheid om te rusten in een rustruimte. De Zorgkamer is een veilige omgeving om je te kunnen ontplooien. De activiteiten zijn waar mogelijk gericht op ontwikkeling en behoud van levenskwaliteit. Een aanpak op maat, daar gaat het om. Het motto is: je mag zijn wie je bent, ontdekken wat je wil en herontdekken wat je nog kan. Meedoen mag op je eigen manier en in een tempo dat bij jou past.

De Zorgkamer trekt samen op met de Stadskamer. Dat biedt extra mogelijkheden voor dagbesteding midden in de samenleving met volop interactie.

Voor meer informatie kijk gerust op www.zorgkamer.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *