Denarius Dental

Denarius Dental opent tweede vestiging

Het pand van Denarius Dental aan de Emmastraat functioneert al 45 jaar als tandartspraktijk en is in de loop der jaren gespecialiseerd in orthodontie, implantologie en kindertandheelkunde. Vanaf 5 september 2022 is er een tweede vestiging bij gekomen aan de Ratumsestraat 17 in Winterswijk.

Implantologie houdt in dat er, doormiddel van een implantaat, een permanente vervanging van een tand of kies wordt geïmplanteerd. Het ziet eruit als een klein schroefje en is gemaakt van titanium. Na het implanteren kan er een kroon, brug of prothese op worden gemaakt. Denarius Dental is hierin gespecialiseerd en hanteert geen lange wachttijd.

Orthodontie
Denarius Dental is ook gespecialiseerd in orthodontie. Mooie rechte tanden en kiezen zien er niet alleen mooier uit, maar heeft ook veel invloed op het kauwen en maakt het schoonhouden makkelijker. Uw tanden pijnloos en praktisch onzichtbaar rechtzetten zonder gebruik van traditionele beugels is ook mogelijk. Door 3D-technologie wordt er een transparante beugel met perfecte pasvorm gemaakt. Hierdoor zijn deze Aligners comfortabel te dragen en op elk moment uitneembaar.

Kindertandheelkunde en angst patiënten
Denarius Dental heeft veel ervaring met kinderen en angstige patiënten. De tandarts is bekend en ervaren met dergelijke problemen en kan veel doen om de angst te verminderen.

Locaties:

Emmastraat 30, 7101 CD Winterswijk

Ratumsestraat 17, 7101 MS Winterswijk

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *