Deskundig, ervaren, onpartijdig en betrokken

Scheiden of een conflict: Meekes Mediation

Deskundig, ervaren, onpartijdig en betrokken. Meekes Mediation helpt jou verder met oplossingen die echt werken. Heb je een conflict of ga je scheiden? Veel mensen procederen onnodig lang en leggen de regie bij de rechter. Gevolgen: een langdurige juridische procedure, hoge kosten en veel geruzie. Voorkom problemen en doe een beroep op Yvonne Sterenborg-Meekes.

Yvonne Sterenborg-Meekes stelt je snel op je gemak en werkt laagdrempelig, vertrouwelijk en transparant. Cliënten lopen met haar weg. Meekes Mediation is sinds 2015 actief vanuit een kantoor in Hengelo (Ov.). In september 2022 opende Yvonne haar tweede vestiging in Groenlo. Daar worden mensen in een fraai tuinkantoor ontvangen. Het sfeervolle pand biedt volop privacy en beschikt over een eigen ingang. De reacties zijn erg positief. Meekes Mediation wordt veelal ingeschakeld bij scheidingen. Maar ook mensen die samenwonen en uit elkaar gaan, kunnen bij haar terecht. Bij Yvonne staan persoonlijk contact, korte lijnen en maatwerk hoog in het vaandel. Meekes Mediation is ingeschreven in het MfN-register, een door de rechtspraak erkend kwaliteitsregister. Voor mediation kun je een beroep doen op gesubsidieerde rechtsbijstand (afhankelijk van inkomen en vermogen).

Contact

Bij vragen bel vrijblijvend via: 06 22150504 of ga voor meer informatie naar: www.meekesmediation.nl

Hengelo (Ov.): Demmersweg 32
Groenlo: Thorbeckestraat 115
T: 06-22 15 05 04
E: info@meekesmediation.nl
W: www.meekesmediation.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *