Deskundig, ervaren, onpartijdig en betrokken

Deskundig, ervaren, onpartijdig en betrokken

Heb je een conflict of ga je scheiden? Meekes Mediation helpt jou verder met oplossingen die echt werken

Veel mensen procederen onnodig lang en leggen de regie bij de rechter. Gevolgen: een langdurige juridische procedure, hoge kosten en veel geruzie. Voorkom problemen en doe een beroep op Meekes Mediation.


Vertrouwelijk

Yvonne Sterenborg-Meekes is deskundig, ervaren, onpartijdig en betrokken. Ze stelt je snel op je gemak en werkt laagdrempelig, vertrouwelijk en transparant. Cliënten lopen met haar weg. Meekes Mediation is sinds 2015 actief vanuit een kantoor in Hengelo (Ov.). In september opende Yvonne haar tweede vestiging in Groenlo. Daar worden mensen in een fraai tuinkantoor ontvangen. Het sfeervolle pand biedt volop privacy en beschikt over een eigen ingang. De reacties zijn erg positief.

Curator

Meekes Mediation wordt veelal ingeschakeld bij scheidingen. Maar ook mensen die samenwonen en uit elkaar gaan, kunnen bij haar terecht. Yvonne is tevens bijzondere curator Jeugd, daarbij staat het belang van het kind voorop. Meekes Mediation is ingeschreven in het MfN-register, een door de rechtspraak erkend kwaliteitsregister. Voor mediation kun je een beroep doen op gesubsidieerde rechtsbijstand (afhankelijk van inkomen en vermogen).

Tijdens de maand februari geldt een speciale actie met 50 euro korting per persoon.

Contact

Hengelo: Demmersweg 32
Groenlo: Thorbeckestraat 115
T: 06-22 15 05 04
E: info@meekesmediation.nl
W: www.meekesmediation.nl

Mediation

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *