Tandem

Deskundige en betrokken partner in duurzame energie

Tandem Solar staat bekend als een deskundige en betrokken partner in duurzame energie. De leverancier en installateur van gerenommeerde zonnestroomsystemen en laadpalen heeft kennis van zaken en doet alles in eigen beheer wat op zijn beurt zorgt voor klantenbinding. Mede daardoor maakt het bedrijf uit ‘s-Heerenberg een mooie ontwikkeling door.

Je ziet ze steeds vaker rijden, de busjes van Tandem Solar uit ’s-Heerenberg. Overal in de Achterhoek en Liemers kom je ze tegen. “Dat kan goed kloppen”, vertellen de drie eigenaren Dennis Nederveen, Gerderik Mijnen en Chiel Jansen. “Ons bedrijf bestaat nu ruim vijf jaar en laat een prima groei zien. We begonnen met 1 montageteam, inmiddels staat de teller op 9 montageteams.” Klanten zijn erg tevreden over de dienstverlening van Tandem Solar en vertellen dat verder. Het gaat om zowel de particuliere als zakelijke markt, want ook installateurs, corporaties en bedrijven doen structureel een beroep op de onderneming.

Energietransitie

Tandem Solar biedt zonnepanelen of -systemen, laadpalen en thuisaccu’s. Allemaal producten die inspelen op de energietransitie die volop gaande is. “Zonnepanelen zijn nog steeds erg interessant. De terugverdientijd is weliswaar iets opgelopen. Gemiddeld van vier naar vijf jaar, maar ze bieden nog altijd een hoog rendement.” Het bedrijf verwacht dat de vraag naar thuisaccu’s de komende jaren ook een vlucht gaat nemen. “We spelen in op alle ontwikkelingen en ontzorgen de klant volledig met de beste oplossingen.”   

Verschillende onderdelen

De kracht van Tandem Solar zit in verschillende onderdelen. Zo wordt een heel persoonlijke aanpak gehanteerd. “We nemen echt de tijd voor een klant en komen ook altijd op locatie om de situatie te bekijken, want advies is in onze ogen maatwerk.” Binnen 24 uur ontvangen geïnteresseerden een offerte. Verder is er sprake van korte levertijden. Een project wordt binnen zes tot acht weken gerealiseerd, daarmee onderscheidt Tandem Solar zich in de markt. “We hebben al geruime ervaring, kunnen volumes aan en beschikken over vakkundig opgeleid personeel. Met eigen teams verzorgen we de complete montage en installatie. Onze missie is duurzaamheid voor iedereen toegankelijk maken tegen een reële prijs zonder concessies te doen aan kwaliteit.” Daarom worden gerenommeerde merken gevoerd. Het gaat om DMEGC, SolarEdge, Enphase, Growatt en Autel (laadpalen).

Tandem Solar is InstallQ gecertificeerd.

Meer informatie is beschikbaar op de website: www.tandemsolar.nl, daar kunt u ook een geheel vrijblijvende dakscan laten doen. Voor persoonlijk contact kunt u bellen of mailen via onderstaande gegevens.

Gegevens

Tandem Solar
Grensstraat 12
7041 GZ  ’s-Heerenberg
T   0316 846962
chiel@tandemsolar.nl
I   www.tandemsolar.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *