dewolff

DeWolff op poppodium DRU Industriepark

Na talloze verplaatsingen gaan ze ervoor: op vrijdag 8 april staat bluesrockband DeWolff eindelijk in het DRU Poppodium. Het jonge, vuurspuwende, Hammond-aangedreven powertrio staat garant voor een spectaculaire show die je niet wil missen. De show is nagenoeg uitverkocht – slechts een handvol kaarten is nog beschikbaar.

DeWolff bracht reeds acht studioalbums, twee live albums, twee EP’s, een livealbum met het Metropole Orkest en een live DVD uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’, in 2020 een Buma Award voor ‘Live Like You’ en namen ook al ooit een album op in het diepe zuiden van de VS met Black Keys-producer en Grammy winnaar Mark Neill. En dit alles terwijl de heren zelf pas in hun twintiger jaren zijn. Ze hebben al meer dan 1.000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Informatie

Aanvang van het concert is 20:30 uur. De allerlaatste kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.dru-industriepark.nl, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *