buitengewone Airbnb's in de Achterhoek

Dichtbij mét vakantiegevoel: 7 x buitengewone Airbnb’s in de Achterhoek

De meeste vakantiegangers kennen het fenomeen Airbnb inmiddels wel: vertoeven in een simpele kamer, een knus tuinhuisje of een compleet appartement. Over de grens of aan de andere kant van het land of erg dichtbij. Wist je dat het in de Achterhoek ook stikt van de fantastische ‘huisjes’. Het ultieme vakantiegevoel zonder kilometers te rijden, treinen of vliegen.

Boomhut in Halle

Een tiny house met twee verdiepingen ín een oude eik: in deze boomhut slaap je letterlijk tussen de takken! Compleet met keukentje, badkamer, houtkachel en sterrenkijker.

Sprookjeshuisje in Corle 

Alsof je naar een Disney film kijkt – dit huisje bestaat uit eeuwenoude gebinten en hout en is van binnen met leem afgewerkt. Stoken doe je met een houtkachel. En hoe het met het uitzicht zit? Een boomgaard en wei gelegen op het erf van een monumentenboerderij.
 
 

Bekijk Op AirbnbTiny house · Corle · ★4,97 · 1 slaapkamer · 1 Bed · 1 badkamer

Ondergrondse woning in Neede

Een privé bos met een aardehuis. Dit houdt in: organische materialen en vormen, hout, ademende muren en een groen dak.

Luxe lodge in Winterswijk

Luxe in de natuur! Een open haard én hout gestookte jacuzzi-hottub. Vanuit de luxe lodge wandel je rechtstreeks het bos in dat heel dichtbij zit.

Natuurhuisje in Hummelo 

In deze kleine woning kan je lekker ontspannen. Met een vrij uitzicht op de privétuin, dichtbij het bos. En extra leuk: je mag ook gebruik maken van de zwemvijver.
 

Monumentaal appartement in Zeddam

Wat een geschiedenis! Dit huis stamt uit 1600 en is in 1880 tot de Reizigershofstede verbouwd. Het was ooit – op het kruispunt van historische wegen – een rustpunt voor reizigers en paarden om te eten en te drinken. De oude put in de gewelfde kelder is daar nog een restant van. 

Pipowagen in Doesburg

 
Op deze groene privéplek, achter De Schilderschool, staat ‘Mamalou’ met eigen tuin én veranda. Wat heb je nog meer nodig? 
 

Dit is uiteraard slechts een greep uit alle Airbnb’s die de Achterhoek telt. 

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

 

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *