open dag De Graafschap

De Graafschap heeft een open dag als opwarmertje!

Een nieuw seizoen nieuwe kansen. Onder leiding van trainer Jan Vreman begint De Graafschap vrijdag 11 augustus de competitie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

De hondstrouwe supporters zijn na enkele matige jaren toe aan nieuwe successen. De achterban blijft trouw. Er zijn inmiddels 5.650 seizoenkaarten verkocht, dat is ongeveer net zoveel als vorig seizoen.

Selectie van De Graafschap

Als opwarmertje is zaterdag 5 augustus de traditionele open dag. Tussen 14 en 18 uur zijn er allerlei activiteiten en optredens op het Spinnekopplein. Uiteraard wordt dan de selectie voorgesteld, zoals dat ook vorig jaar gebeurde.

Camiel Neghli, Siem de Jong, Joel Valencia, Charlison Benschop en Giovanni Korte zijn er niet meer bij. De groep telt enkele nieuwe gezichten. Doelman Thijs Jansen (gehuurd van Feyenoord) moet het vertrek van Hidde Jurjus (naar FC Groningen) opvangen.

Doelman Thijs Jansen. Foto: De Graafschap Media

Verder zijn Donny Warmerdam en Tristan van Gilst aangetrokken. De komst van Simon Colyn lijkt aanstaande en er wordt nog een beslissing genomen over proefspelers Josué Schmidt, Jerry van Wolfgang en Giovanni Büttner. Grote vraag is of de selectie genoeg kwaliteit herbergt om promotie te bewerkstelligen. Want met o.a. FC Groningen, Cambuur Leeuwarden, FC Emmen, NAC, ADO Den Haag en Willem II is de concurrentie niet mals. De eerste test, het duel tegen ADO Den Haag zal een indruk geven wat we dit seizoen van de Superboeren mogen verwachten.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. 
https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Obbink
Bedrijfspresentaties

Beleef elektronica bij Obbink

Obbink bestaat dit jaar negentig jaar. De Achterhoekse ster in elektronica begon in 1934 met een winkel in Winterswijk, waar zelf gebouwde radio’s werden verkocht en huizen werden aangesloten op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *