Donna Piu Lingerie jubileert met fraaie acties


Aan de Adelaarsstraat in Doetinchem, schuin tegenover Claus Sport, zit sinds jaar en dag een gespecialiseerde lingeriezaak: Donna Piu. De winkel trekt klanten uit binnen- en buitenland. In november is het precies tien jaar geleden dat Natasja Poppelier de zaak met de bekende naam overnam. Dat moet gevierd worden.


‘Wij hebben een speciaalzaak. Wij beginnen eigenlijk waar de bekende ketens ophouden. We starten de maatvoering met 60 centimeter omvang en eindigen bij 130 centimeter. En van cup C tot en met de N cup. Veel mensen denken dat wij een ‘grote maten-winkel’ zijn. Maar dat is niet persé waar: zelf spreek ik liever van een ‘speciale maten-winkel’. Je hebt brede vrouwen met een kleinere cupmaat. En smalle dames met juist een grotere cupmaat. Wij helpen elke klant aan de perfect zittende pasvorm.”

“Vanwege die specialisatie hebben wij sinds jaar en dag een grote schare vaste klanten. Een heel breed publiek. Jonge meiden komen hier graag. Maar ook veel oudere dames weten ons goed te vinden. Onze klanten komen allang niet meer alleen uit Doetinchem of Gelderland. Speciaal voor onze lingerie komen er dames uit Friesland en Brabant. Maar zelfs komen ze naar ons uit Zwitserland en Frankrijk. In die zin hebben we zeker naam gemaakt.”

Meer vrouw

Donna Piu. Welke Doetinchemse kent de naam niet? Maar wat betekent het eigenlijk? “Donna Piu is Italiaans voor Meer Vrouw”, weet de eigenaresse, die tegenwoordig in haar eentje de winkel runt.

“We presenteren niet louter dameslingerie. Ook bieden wij mooi ondergoed aan voor heren. Boxershorts en strings. In micro en katoen. Damesbadkleding, daar doen we ook in. En sinds V&D uit de stad vertrok, bieden wij ook beenmode aan. Panty’s. Basispanty’s. Maar ook fantasiepanty’s. Tot en met vier keer XL.”

“Steeds meer gaat tegenwoordig via onze webshop. Vaak zoeken klanten via de webshop een fraai modelletje uit, om het in de winkel te komen passen. In de winkel weet je natuurlijk pas echt zeker dat je altijd de juiste maat en pasvorm hebt. Gecombineerd met fijn materiaal in een fraaie, kleur, naar keuze van de klant.”

Donna Piu biedt in oktober vanwege het tienjarig bestaan tien procent korting op de hele collectie. “Behalve op de al afgeprijsde artikelen. En we komen met een mooie verlotingsactie, waarbij fraaie lingerie te winnen valt. Daarnaast bieden we elke klant een leuk presentje aan.”

www.donna-piu.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *