Foto's

Vera; “Doperwtjes op een plankje”

“Ik heb faalangst, voel me onzeker en heb een heel negatief stemmetje in m’n hoofd” hoorde ik Vera, in mijn praktijk tegen me zeggen.

Hoe weet je dat? Was mijn volgende vraag en ze vertelde allemaal dingen waar ze onzeker over was in werk en prive. Daar zijn we meteen mee aan de slag gegaan.

Stemmetje

In de volgende sessie vertelde ze me dat er al heel veel onzekerheid weg was, maar dat stemmetje in haar hoofd bleef nog wel eens negatief. Ze schoot vol van emotie, toen ze mij vertelde dat ze heel onzeker was over haar borsten.

Trigger

Mijn tante zei ooit op hele jonge leeftijd tegen me: “Jij hebt doperwtjes op een plankje!” Dat was de trigger waardoor zij onzeker was in zoveel andere situaties!

Geaccepteerd

Nadat we deze negatieve overtuiging over haar borsten in hypnose hadden veranderd, bekeek ze haar lichaam nog eens. Optimistisch en vol zelfvertrouwen zei ze: “Remi, nu ik eindelijk mijn borsten heb geaccepteerd voel ik me de gelukkigste, sterkste en meest waardevolle vrouw van de wereld!”

Dat is een beter stemmetje!

Heb jij net als Vera ook zo’n onzeker negatief stemmetje, in jouw hoofd?

Ik help je graag!

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347
W: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *