SVEN OGEN

Droge of juist natte ogen?

Angelique is droge ogen expert bij Sven voor Ogen en schrijft over de oorzaak, klachten en behandeling van droge ogen.  

Zowel bij droge ogen als bij natte ogen is het traanvocht van onvoldoende kwaliteit of is er niet genoeg traanvocht om ogen te beschermen tegen uitdroging en vuil. De klachten die mensen ervaren zijn heel divers: extreem tranende ogen, branderige of vermoeide ogen, een zanderig of jeukend gevoel in de ogen. Maar ook vastklevende en vastgeplakte oogleden bij het wakker worden en problemen met het dragen van lenzen zijn veel gehoorde klachten.

Knipperslag

Bij elke knipperslag van oogleden moet het traanvocht gelijkmatig over het oog verdeeld worden. Dit laagje is je traanfilm, bestaat uit 3 verschillende lagen en draagt bij aan goed zicht. Is de opbouw van traanfilm verstoord dan heb je last van droge ogen.

Traanfilm analyse

Om droge ogen goed te kunnen behandelen is een traanfilm analyse noodzakelijk, dat geeft inzicht in de oorzaak en behandeling van jouw klachten. Meer lees je op de website, hier kun je ook een afspraak maken voor een traanfilm analyse.

Contact

Sven voor ogen
Dorpsstraat 17
7261 AM Ruurlo
T: 0573-452629
I: www.svenvoorogen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *