DRS Food Doetinchem

DSR Food Doetinchem is hét cateringbedrijf voor iedere portemonnee

DSR Food Doetinchem is een cateringbedrijf dat voor iedere portemonnee wel iets heeft. “Van kleine bestellingen tot aan grote luxe buffetten. Samen met mijn vader en ons team van Brasserie de Wrange bereiden wij alles vers voor”, vertelt eigenaresse Natasja Hagen.

De cateringzaak van Natasja vestigt zich in het hartje van de Achterhoek in Recreatiepark De Wrange Doetinchem. “Wij leveren fingerfood zoals kleine koude hapjes, luxe amuses, high tea, tapas, salades en complete buffetten of lunches.” Iedereen kan bij DRS Food Doetinchem terecht, de grootte van de bestelling maakt niet uit. “Zo organiseren wij met liefde een high-tea voor meneer en mevrouw die hun 75 jaar jubileum vieren, maar ook voor een compleet verzorgt buffet of lunch voor uw bedrijf kunt u bij ons aankloppen.” Zowel zakelijk als privé is welkom.

“Wij zijn het gehele jaar, zeven dagen per week geopend”. Er wordt altijd afgesproken wanneer de bestelling kan worden afgehaald of bezorgd. “Alles wordt namelijk op dezelfde dag bereid. Op die manier zorgen wij ervoor dat de bestelling zo vers mogelijk is.” DSR Food biedt niet alleen eten aan, maar verhuurt daarnaast ook servies en bestek. Geen zin in afwassen? “Dan bieden wij ook deze service.”

Een paar voorbeelden waar DRS Food bezorgt zijn de Gemeenten: Doetinchem, Zelhem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek. “Om het makkelijker te maken: wij bezorgen als het maar binnen de straal van 40 kilometer valt”, legt de eigenaresse uit met een lach.

DSR Food Doetinchem| Rekhemseweg 144 | 7004 DH Doetinchem| T: 06 13 14 49 66

| I: www.dsrfood.nl | E: doetinchem@dsrfood.nl


___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *