dak

Duurzame Dak(goot)renovatie en meer, Gewoon uut de Achterhoek

Bij Gootlek.nl, genesteld in het groene hart van de Achterhoek, staan ze met beide voeten op de grond, met hun blik vastberaden gericht op duurzame oplossingen voor dak en dakgoot. Opgericht in 2009 door Bram Mijnen en tegenwoordig vakkundig geleid door Mark Mijnen, zet Gootlek.nl zich in voor het bieden van betrouwbare en duurzame oplossingen voor dak- en dakgootrenovaties, met een speciale focus op EPDM-dakbedekking. Al meer dan 15 jaar maakt hun professionele team het verschil met expertise en toewijding aan kwaliteit.

Waarom doen ze wat ze doen? Omdat ze als geen ander begrijpen hoe essentieel een veilig en betrouwbaar dak boven je hoofd is. Een lekkende dakgoot of een verouderd dak brengt niet alleen het wooncomfort in gevaar, maar ook de veiligheid van je thuis of bedrijf.

Zorgeloze toekomst

Bij dakgootrenovatie kiezen zij voor EPDM-rubberfolie, een aanpak die geschikt is voor vrijwel elke dakgoot en deze weer decennialang nieuw leven inblaast, zónder zorgen over lekkages of slijtage. Maar hun expertise reikt verder dan alleen goten. Ook daken krijgen een duurzame behandeling met EPDM rubber dakbedekking, wat een zorgeloze toekomst van minimaal 40 jaar garandeert.

Expertise

Hun aanpak is eenvoudig maar effectief: ze luisteren naar je wensen, beoordelen je situatie, en bieden een oplossing op maat die past bij iedere unieke situatie. Of het nu gaat om een particuliere woning of een grootschalig project, elk project krijgt hun volledige aandacht en expertise. Bij Gootlek.nl staan ze voor tevreden klanten en werk dat goed en degelijk is gedaan.

Klantenservice

Een offerte aanvragen gaat eenvoudig via www.gootlek.nl. Beantwoord enkele vragen en je ontvangt een op maat gemaakte offerte, netjes per post verzonden. Voor vragen of hulp bij het aanvragen, staat hun klantenservice altijd voor je klaar via telefoon (0315-764027).

Dakproject

Bij Gootlek.nl kies je voor een no-nonsense aanpak, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop staan. Ze zijn trots op hun oplossingen die echt een verschil maken, voor nu en in de toekomst. Wil je ook zorgeloos genieten van een duurzaam dak of dakgoot? Neem dan de stap en neem contact op voor je dakproject.

Waarom kiezen voor Gootlek BV?

  • Duurzaamheid & Betrouwbaarheid
    EPDM rubberfolie garandeert een levensduur van 40-50 jaar voor je dak of dakgoot, zonder veel onderhoud.
  • Oplossingen op Maat
    Gootlek.nl biedt een persoonlijk afgestemde oplossing die perfect aansluit bij jouw unieke situatie en behoefte.
  • Eenvoudige Offerteprocedure
    Offerte aanvragen is simpel en snel via de website, met persoonlijke ondersteuning slechts een telefoontje verwijderd.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *