Ebbers Mechanisatie

Ebbers Mechanisatie maakt mooie groei door

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten in combinatie met de goede service.

Ondanks de onrust rondom de agrarische wereld blijft Marco Ebbers positief. Er zijn altijd kansen, zo wil hij benadrukt zien. “Boeren blijven nodig.” Ebbers Mechanisatie weet de huidige markt met een grote slagkracht optimaal te bedienen. Het onderscheidt zich door kwaliteit, service en totaaloplossingen te bieden. Er is veel specialistische kennis in huis en men heeft de beschikking over een eigen werkplaats. “We hebben alles onder één dak. Het ruime aanbod en onze aanpak worden gewaardeerd”, vertelt de eigenaar. “We zijn professioneel en hebben tegelijkertijd een gemoedelijk karakter. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat de toch al trouwe klantenkring verder toeneemt.” Ebbers Mechanisatie (een erkend leerbedrijf) telt inmiddels 12 medewerkers, het is vanwege de groei op zoek naar enthousiaste monteurs.

Veel te bieden

Ebbers Mechanisatie bestaat grofweg uit vier onderdelen: landbouwmechanisatie, reparatie & verkoop, tuin & park en aanhangwagens. Bij landbouwmechanisatie is het dealer van Massey Ferguson. Het bedrijf levert o.a. nieuwe en gebruikte tractoren, hooibouwmachines, balenpersen, verreikers en voorladers. Voor aanhangers heeft Ebbers Mechanisatie het dealerschap voor de Achterhoek van het merk Hapert. Het gaat om nieuw, gebruikt en verhuur. Voor plateauwagens, kiepers, dichte aanhangers en transporters voor kranen en shovels kunnen professionele partijen en particulieren terecht.

Assortiment

Het assortiment van de afdeling tuin & park is zeer uitgebreid te noemen. Daar voert het merk Husqvarna de boventoon. Opvallend is de elektrificatie, het zorgt voor gemak en weinig onderhoud. De verhuurvloot bestaat o.a. doorzaaimachines, verticuteermachines, takkenversnipperaars, trilplaten en gazonrollen.

Robotmaaiers zijn al een tijd enorm populair “Met de Automower van Husqvarna hebben we een topper in huis”, weet Marco Ebbers. “De eerste verkochten we al in 2002, ruim twintig jaar geleden dus. Het merk heeft sindsdien een flinke voorsprong opgebouwd.” Met een robotmaaier krijg je een perfecte grasmat waar je zelf amper iets aan hoeft te doen. “Er blijft kleine beetje gras liggen, dat zorgt voor een constante bemesting.” De stille en duurzame Automowers werken via GPS en zijn inmiddels ook interessant voor kleine tuinen. Alle kennis en kunde is in huis.

Contact

Voor meer informatie:

Ebbers Mechanisatie
Waliënseweg 44
7105 CD  Winterswijk Huppel
T:   0543 562355
E:   info@ebbersmechanisatie.nl
I:    www.ebbersmechanisatie.nl

___________________________________________________________________
Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *