Heatnet

Heatnet: een begrip in de Achterhoek in vloerverwarming

Naast de traditionele vormen van vloerverwarming, zoals het frezen en montage op draadstaalnetten, heeft Heatnet zich de laatste jaren gespecialiseerd in droogbouw vloerverwarming.

Deze ontwikkeling op het gebied van vloerverwarming kan onder meer gelegd worden over houten vloeren, waarna men praktisch alle soorten vloerafwerking, zoals houten vloeren, laminaat, tegels, PVC etc. kan toepassen. Vooral bij renovatie van woningen, maar ook bij moderne houtskeletbouw, wordt deze droogbouwtechniek veelvuldig toegepast. Voordeel van dit lichtgewicht systeem (in verschillende opbouwhoogten te verkrijgen) is dat het direct na montage gebruikt kan worden. Daarom is het uitermate geschikt voor houten ondervloeren maar kan deze droogbouw ook gebruikt worden in appartementen, waarbij geluiddemping een grote rol speelt. Het is geschikt voor aansluiting op een cv-ketel, warmtepomp, stadsverwarming of hybride systeem. Overweegt u de aanschaf van een warmtepomp, dan kunt u eigenlijk niet om vloerverwarming heen. Daarnaast is droogbouw vloerverwarming in combinatie met een geschikte warmtepomp ook geschikt om te koelen.

Meer informatie

Zie voor meer informatie: www.droogbouw-vloerverwarming.nl.

Contact

Heatnet BV
Ketelhuis 15A
7005 CA Doetinchem
T. 0314 37 82 99
E: info@heatnet.nl
I: www.heatnet.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *