Royal Kaak

Een begrip in Terborg: Royal Kaak

Het is één van de grootste machinebouwers in de regio, en een begrip in Terborg: Royal Kaak. Al vier generaties lang is dit familiebedrijf met 450 medewerkers in Terborg wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling en montage van standalone machines en complete bakkerijlijnen. Voor hun belangrijke positie in dit vakgebied kregen ze bij hun 175-jarig bestaan zelfs een koninklijke onderscheiding.

Servicemonteur René Meinen werkt inmiddels al 14 jaar bij Royal Kaak, zijn eerste werkgever. “Ik deed de BBL-opleiding, maar wilde ook graag reizen. Dat trok me aan in deze baan. Ik was net 19 jaar en vloog de hele wereld over naar projecten in landen als Amerika, dat is toch gaaf?” Van elektromonteur groeide René door naar montageleider en nu dus servicemonteur. Die ontwikkeling en beweging kenmerkt volgens hem ook zijn werkgever: altijd op zoek naar nieuwe kansen en technologie.

Wereldwijd actief

Inmiddels werkt René afwisselend in een kantoorfunctie en op locatie. “Ik had het op school niet verwacht, maar ik vind het maken van offertes en tekenwerk ook erg leuk. Daarnaast ben ik nog veel in het buitenland voor servicemeldingen. Wat dat betreft is mijn werk nooit saai, en moet je heel flexibel zijn. Ons eigen reisbureau regelt verder alles, op het vliegveld staat er meteen een taxi klaar om je naar je hotel te brengen.”

Meegroeien met technologie

De techniek ontwikkelt zich snel, en dat trekt jonge mensen aan. Maar ook met 14 jaar werkervaring leert René nog iedere dag. “Tegenwoordig kunnen we als service ook vaak klanten op afstand helpen via videobellen of een speciale holo-bril. Ook volgen we regelmatig cursussen in ons vakgebied, bijvoorbeeld op het gebied van robotisering of nieuwe software, om van de nieuwe techniek op de hoogte te blijven.

Zorgen voor familie

René: “Kaak zorgt niet alleen voor jou, maar ook voor je familie. Zo krijg je bijvoorbeeld een extra uitkering bij de geboorte van je kinderen. Ook mag je partner een taart bij de bakker ophalen op zijn of haar verjaardag, en wordt er met Pasen, Sinterklaas en Kerst een pakket uitgedeeld. Daar eet bij ons de hele familie van”, lacht hij.

Werken bij Kaak

Wil je werken bij een internationale organisatie die alle bedrijfsprocessen intern beheerst, van ontwikkeling tot engineering tot productie? Kom bij Royal Kaak! Kijk op www.werkenbijkaak.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *